Αυτό το αυτοκίνητο δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάχτηκε στη Γη (Βίντεο)

 Αυτό το αυτοκίνητο δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάχτηκε στη Γη (Βίντεο)

Το πιο γρήγορο αυτοκίνητο που θα δεις σήμερα

Κάθε νέα κυκλοφορία της Lamborghini αποτελεί είδηση αν και κακά τα ψέματα, γνωρίζουμε από πριν πως θα δούμε κάτι καλό. Στην παρουσίαση του νέου supercar, πριν λίγο καιρό, όμως, είδαμε κάτι διαφορετικό.
 
 
Κάθε νέα κυκλοφορία της Lamborghini αποτελεί είδηση αν και κακά τα ψέματα, γνωρίζουμε από πριν πως θα δούμε κάτι καλό. Στην παρουσίαση του νέου supercar, πριν λίγο καιρό, όμως, είδαμε κάτι διαφορετικό. Η νέα Lamborghini Sian, είναι υβριδική. Για να σε καθησυχάσουμε, αυτό δεν επηρεάζει καθόλου την απόδοσή της. Για την ακρίβεια, είναι από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα της αυτοκινητοβιομηχανίας που λατρεύει την ταχύτητα αλλά και την κομψότητα.
 
 
Από το όνομά της και μόνο, που στα στην περίεργη διάλεκτο της Μπολόνια σημαίνει «λάμψη», καταλαβαίνει κανείς τι είναι ικανή να κάνει στο δρόμο. O κινητήρας της; V12 και είναι ο ίδιος που χρησιμοποιήθηκε στη σειρά Aventador και οι 819 ίπποι μιλούν από μόνοι τους. Τι σημαίνει αυτό; Πως είναι η πιο γρήγορη «Lambo» που υπάρχει εκεί έξω. Τώρα, αφού είδες τις φωτογραφίες, καιρός να τη δεις και σε βίντεο. Καλή απόλαυση.
 
Πηγή: Νewsbomb.gr