Μωρό ελεφαντάκι διασώθηκε από τάφρο και η μητέρα του... ευχαρίστησε όσους βοήθησαν (Βίντεο)

Μωρό ελεφαντάκι διασώθηκε από τάφρο και η μητέρα του... ευχαρίστησε όσους βοήθησαν (Βίντεο)

Viral έχει γίνει ένα βίντεο από την Ινδία, με ένα μωρό ελεφαντάκι να διασώζεται από τάφρο και τη μητέρα του να... ευχαριστεί τους διασώστες!

Και δεν μιλάμε μεταφορικά, αλλά κυριολεκτικά!

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις VIRAL

Το μικρό έπεσε σε μια βαθιά τρύπα και χρειάστηκε να επέμβουν οι διασώστες, προκειμένου να βγει. Έσκαψαν, λοιπόν, με έναν εκσκαφέα και δημιούργησαν, ουσιαστικά, ένα μονοπάτι, με το ελεφαντάκι να ελευθερώνεται.

Η υνέχεια, ωστόσο, ήταν αναπάντεχη...

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, το οποίο ανέβασε στο Twitter ο επικεφαλής της ομάδας διάσωσης, Parveen Kaswan, η μητέρα του μικρού εμφανίζεται ξαφνικά και σταματάει χαρακτηριστικά, θέλοντας να ευχαριστήσει τους διασώστες! 

«Πρόκειται για μία τυπική συμπεριφορά», έγραψε ο Parveen. «Οι ελέφαντες δεν τρέχουν να σώσουν αμέσως τα μικρά τους. Δίνουν, αρχικά, λίγο χώρο και χρόνο, προκειμένου να προσπαθήσουν μόνα τους να γλιτώσουν και στη συνέχεια επεμβαίνουν. Αν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, το αφήνουν σε εμάς», πρόσθεσε. 

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Το «ευχαριστώ» της μητέρας -για να μην το ψάχνετε- είναι ακριβώς η στιγμή που στέκεται ακίνητη και κοιτάζει προς το μέρος των ανθρώπων που έβγαλαν το μικρό της από την τρύπα!

Πηγή: Gazzetta.gr