Οι οχτώ τύποι επιβατών που σπάνε τα νεύρα των αεροσυνοδών! Είστε ένας από αυτούς;

Οι οχτώ τύποι επιβατών που σπάνε τα νεύρα των αεροσυνοδών! Είστε ένας από αυτούς;

Όταν είσαι επιβάτης είναι δύσκολο να αντιληφθείς πόσο δύσκολη μπορούμε να κάνουμε τη ζωή των αεροσυνοδών.

Έστω και άθελά μας μπορούμε να προκαλέσουμε τεράστιο εκνευρισμό στο πλήρωμα ενός αεροσκάφους, πράγμα τουλάχιστον λυπηρό αν σκεφτούμε πως οι αεροσυνοδοί το μόνο που θέλουν είναι να μας εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα.

Αν λοιπόν αναγνωρίσετε τον εαυτό σας μεταξύ αυτών των τύπων επιβατών, μάλλον θα πρέπει να... αναθεωρήσετε κάποια πράγματα!

1. Ο τύπος που φέρεται απαξιωτικά προς όλο το πλήρωμα επειδή μόνο και μόνο έχει πληρώσει το εισιτήριο του... Αποτελεί καθημερινό φαινόμενο τα συνεχιζόμενα παράπονα για πράγματα όπως η θερμοκρασία του καφέ ή το μικρό μέγεθος του καθίσματος. Εάν δεν θέλετε να σας αποφεύγουν οι αεροσυνοδοί σε όλη την υπόλοιπη πτήση, σταματήστε το.

2. Ο τύπος που «παίζει» με τα κουμπιά για να καλέσει το πλήρωμα λες και είναι τηλεκοντρόλ τηλεόρασης! Ακόμα και αν οι αεροσυνοδοί τονίζουν, πάντα, ότι αυτά τα πλήκτρα είναι μόνο για άμεση ανάγκη.

3. Ο τύπος που ξεχνά πως βρίσκεται σε αεροπλάνο και παραγγέλνει φαγητό σαν να είναι σε εστιατόριο!

4. Ο τύπος που γελάει και κοροϊδεύει το πλήρωμα εν ώρα πτήσης επειδή δεν έχει τι άλλο να κάνει!

5. Ο κλασικός τύπος που συνεχίζει να μιλάει στο τηλέφωνο ενώ το αεροπλάνο είναι έτοιμο να απογειωθεί.

6. Ο ανεύθυνος γονιός. Όπως αποκαλύπτει μία αεροσυνοδός, μία φορά μια μητέρα της ζήτησε να προσέχει τη μικρή κόρη της ώστε εκείνη να κοιμηθεί!

7. Ο τύπος που θέλει η αεροσυνοδός να τοποθετήσει τη βαριά βαλίτσα του στο ντουλάπι πάνω από τη θέση του... παρά τη μυϊκή διαφορά δύναμης.

8. Ο τύπος που δεν... χαμπαριάζει από τη φωτεινή ένδειξη που απαγορεύει να σηκωθεί από τη θέση του και κόβει... βόλτες όταν απαγορεύεται.