Το 1ο Φεστιβάλ Γεωργιανής Κουλτούρας στην Κύπρο μας συστήνει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της

Το 1ο Φεστιβάλ Γεωργιανής Κουλτούρας στην Κύπρο μας συστήνει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της

Μέσα από τρεις μοναδικές παραστάσεις δίνεται η ευκαιρία στο κοινό της Κύπρου να απολαύσει το 1ο Φεστιβάλ Γεωργιανής Κουλτούρας, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Γεωργίας και του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Πρόκειται για μια μουσικοχορευτική εμπειρία γεμάτη ένταση και θυελλώδη παλμό από τα παγκοσμίου φήμης Γεωργιανά Εθνικά Μπαλέτα “Sukhishvili” και το Γεωργιανό πολυφωνικό σχήμα “Georgian Voices”.

Tα Sukhishvili, δημιουργήθηκαν το 1945 από τον Iliko Sukhishvili και την Nino Ramishvili και μετρούν περισσότερες από είκοσι χιλιάδες παραστάσεις σε 98 χώρες, όπου μέσα από το πρόγραμμα τους συστήνουν στο κοινό την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Γεωργίας.

Οι Georgian Voices που θα συνοδεύσουν με το πολυμορφικό ρεπερτόριο τους, από τα πλούσια παραδοσιακά τραγούδια, την παράσταση, έχουν στο ενεργητικό τους αμέτρητες επιτυχημένες εμφανίσεις στις χώρες που εμφανίζονται εδώ και 18 χρόνια.

Μια μοναδική εμπειρία που μας δίνει την ευκαιρία να γνωριστούμε με τον πολιτισμό της Γεωργίας, αλλά και να απολαύσουμε τα μοναδικά γεωργιανά κρασιά που θα υπάρχουν για οινογευσία πριν από κάθε παράσταση και συγκεκριμένα από τις 20:00, στο foyer των θεάτρων.

Οι παραστάσεις θα γίνουν στις 16 & 18 Νοεμβρίου, στο Πατίχχειο Δημοτικό Θέατρο, στη Λεμεσός και στις 17 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, στη Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 70007705.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε εδώ: http://www.soldoutticketbox.com/

Εισιτήρια: €20
Έναρξη: 21:00
Διοργανωτές: Τravelhouse, Αmalgamation