Τι είναι το «last minute» διακοπές - Υπάρχει στην Κύπρο;

Τι είναι το «last minute» διακοπές - Υπάρχει στην Κύπρο;

Εάν δεν έχεις κλείσει ακόμα για τις διακοπές σου, σου έχουμε την λύση..

Της Μικαέλλας Μέσσιου

Μπήκε καλοκαίρι και ο περισσότερος κόσμος, έχει αρχίσει να παίρνει άδεις από την δουλειά του για να απολαύσει στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με την οικογένεια του, είτε εντός Κύπρου, είτε εκτός.

Πολλοί είναι και αυτοί που τις διακοπές τους δεν τις έχουν προγραμματίσει έγκαιρα, ως αποτέλεσμα να φτάνει η στιγμή που να «πανικοβάλλονται» γιατί δεν ξέρουν τι να κάνουν – που να πάνε.

Αυτό στην Ελλάδα δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα αφού υπάρχει το last minutes holidays. Τι είναι αυτό; Αυτό, λοιπόν είναι μια ιστοσελίδα η οποία σου προσφέρει προσφορές για διακοπές της τελευταίας στιγμής, με χαμηλό κόστος.

Ακούγεται αρκετά χρήσιμο και σε βγάζει από την δύσκολη θέση. Από την άλλη υπάρχει και η εξής ερώτηση «Υπάρχει αυτό – ισχύει το ίδιο και για την Κύπρο»;

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Για αυτό, μιλήσαμε με τον Πρόεδρο του συνδέσμου ταξιδιωτικών πρακτόρων Βασίλης Σταματάρης. Μιλώντας στη Newsbomb, είπε πως όντως υπάρχει αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία για την Κύπρο.

Παρόλα αυτά, για την Κύπρο μας διαθέσιμα ολοένα και κάτι θα υπάρχει, φτάνει να το ψάξεις σωστά μέσω ταξιδιωτικών γραφείων για να σε ενημερώσει για προορισμούς που ίσως σε ενδιαφέρουν, μας ανέφερε.

Ο κ. Σταματάρης, μας είπε πως αυτοί που το αφήνουν τελευταία στιγμή – τελευταία εβδομάδα, υπάρχει πιθανότητα να βρουν φτηνούς προορισμούς για Ελλάδα από €369, όπως είναι η Κως – το Ηράκλειο ή και τα Χανιά.

Όμως, προσφορές και προτάσεις βρίσκεις και εκτός Ελλάδας σε προορισμούς που να έχουν χαμηλές τιμές.

Μας εξήγησε πως όσο πλησιάζουμε στις αναχωρήσεις μπορεί να υπάρξει κάποια κενή θέση, αλλά αυτό σίγουρα θα το δεις αφού πρώτα μιλήσεις με ένα ταξιδιωτικό γραφείο, όπου θα σου δώσει τις καλύτερες προσφορές σε πακέτα.

Έτσι, εάν ακόμα δεν έχεις αποφασίσει για τις διακοπές σου, μην ανησυχείς, λύση υπάρχει φτάνει να την αξιοποιήσεις σωστά και να συμβουλευτείς διάφορα ταξιδιωτικά γραφεία.