Ταξιδεύουμε στις πιο στοιχειωμένες πόλεις!

Ταξιδεύουμε στις πιο στοιχειωμένες πόλεις!

Φαντάσματα περιφέρονται στους δρόμους, οντότητες στοιχειώνουν μουσεία και galleries, σε αυτές τις πόλεις πρέπει να έχεις πάντα το... νου σου!

Εάν θέλετε να έχετε επαφές τρίτου τύπου με οντότητες και αλλόκοτα πλάσματα, επισκεφτείτε μια από τις παρακάτω πόλεις, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων και επισκεπτών παρουσιάζουν αυξημένη μεταφυσική δραστηριότητα.

Διαβάστε επίσης: California: Το must ταξίδι που πρέπει να κάνεις (Βίνεο & Φωτογραφίες)

Μαδρίτη, Ισπανία

Φαντάσματα περιφέρονται σε όλη την πρωτεύουσα, ακόμα και σε μουσεία. Τα καλλιτεχνικής φύσης φαντάσματα κατοικούν στο μουσείο Reina Sofia, του οποίου το κεντρικό κτίριο ήταν κάποτε νοσοκομείο. Πάρτε μέρος στις ομάδες περιπλάνησης κυνηγών φαντασμάτων και ζήστε τη μεταφυσική εμπειρία από κοντά.

Ζανζιβάρη, Τανζανία

Ένα μυθικό πλάσμα που αλλάζει μορφές, ο Popobawa, στοιχειώνει εδώ και αιώνες τη χώρα της Αφρικής. Το μονόφθαλμο τέρας, λέγεται, ότι έχει τη μορφή νυχτερίδας. Μερικοί πιστεύουν ότι είναι ένα στοιχειό που εξαπατά τους ανθρώπους, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι έχει επιθετικές τάσεις!

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Σάλεμ, Μασαχουσέτη

Το 1692 η Μασαχουσέτη ήταν σε πανικό, οι μάγισσες ζούσαν ανάμεσά τους! Από τότε, το Σάλεμ είναι συνδεδεμένο με τη μεταφυσική δραστηριότητα!

Sighișoara, Ρουμανία

Η Τρανσυλβανία, ο τόπος γέννησης του πρίγκιπα Vlad III που υπήρξε η πηγή έμπνευσης του Δράκουλα, φαντάζει μυστηριώδης και ανατριχιαστική.

Πηγή: newsbomb.gr