Αυτή είναι η φωτογραφία από το μέλλον που τρόμαξε το κοινό

Αυτή είναι η φωτογραφία από το μέλλον που τρόμαξε το κοινό

Μια εικόνα από το μέλλον, ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, περπατά ολομόναχος ανάμεσα σε ανθρώπους - ρομπότ.

Στην εκδήλωση ήταν παρών και ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος μίλησε για την εικονική πραγματικότητα, αφού η εταιρεία Oculus Rift, που ανήκει στο Facebook, συνεργάζεται με την Samsung στον τομέα της εικονικής πραγματικότητας και έχουν δημιουργήσει μαζί το Gear VR, (μάσκες εικονικής πραγματικότητας).

Όμως, μια φωτογραφία που δόθηκε στην δημοσιότητα από την εκδήλωση της Κυριακής μονοπώλησε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης. Στην φωτογραφία ο δισεκατομμυριούχος Μαρκ Ζούκερμπεργκ εικονίζεται να περπατά ανάμεσα σε 5.000 ανθρώπους που συμμετείχαν στο συνέδριο και φορούν όλοι μάσκες εικονικής πραγματικότητας.

Οι χρήστες στο διαδίκτυο ανέβασαν σχόλια για την επίμαχη φωτογραφία, που τρομάζει, καθώς ίσως πρόκειται για μια εικόνα από το μέλλον, για τον ζάπλουτο επιχειρηματία, που μένει ολομόναχος, ένας ηγέτης, καθώς όλοι οι εργαζόμενοι για εκείνον έχουν μεταμορφωθεί σε ρομπότ που βλέπουν την ζωή τους μέσα από κάσκες εικονικής πραγματικότητας.

Ένας χρήστης έγραψε: «Μια αλληγορία από το μέλλον. Οι άνθρωποι ζουν σε εικονική πραγματικότητα και οι ηγέτες προσπερνούν».