Δείτε πώς να απελευθερώσετε μνήμη στο iPhone χωρίς να σβήσετε τίποτα! (photo)

Δείτε πώς να απελευθερώσετε μνήμη στο iPhone χωρίς να σβήσετε τίποτα! (photo)

Ένα εύκολο κόλπο για να απελευθερώσετε χώρο στο iPhone σας έχει εμφανιστεί στο διαδίκτυο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να σας έχει μείνει λιγότερος χώρος από 1 gigabyte.

Ένας χρήστης του ίντερνετ παρουσίασε μια μέθοδο για την εκκαθάριση ελεύθερου χώρου, που συμπεριλαμβάνει την ενοικίαση ταινίας από το iTunes χωρίς χρέωση.

Ο εν λόγω χρήστης συνιστά μία μεγάλη ταινία όπως το Lord of the Rings: The Two Towers, αφού το κόλπο προϋποθέτει πως το μέγεθος της ταινίας να είναι μεγαλύτερο από τον εναπομείναντα ελεύθερο χώρο στο κινητό σας. Αφού πατήσετε το "Rent" θα εμφανιστεί μία ειδοποίηση, στην οποία θα πρέπει να πατήσετε "Settings".

i phone free space 1

Τo iPhone σας θα σας οδηγήσει στις επιλογές, και μέσω των General > Storage & iCloud Usage, θα δείτε πιθανά πως η χωρητικότητα του κινητού σας έχει αυξηθεί.

 

i phone free space 2

Εάν, μετά πατήσετε το κεντρικό κουμπί, θα δείτε πως το iPhone σας "καθαρίζει" αρκετές εφαρμογές, που σημαίνει πως απομακρύνει αχρησιμοποίητα δεδομένα όπως τα cookies, τα cache δεδομένων, και την ιστορία τους. Τo iPhone κάνει αυτές τις ενέργειες όταν σας έχει σχεδόν αδειάσει ο εναπομείναν χώρος, αλλά μπορείτε να το υποχρεώσετε να το κάνει μέσω αυτού του τρικ, το οποίο μπορεί μάλιστα να γίνει πάνω από μία φορά!