Πώς θα μοιάζει το iPhone μετά το 2017;

Πώς θα μοιάζει το iPhone μετά το 2017;

Αφού η Apple αποκάλυψε τα νέα της προϊόντα, οι αναλυτές κινητών τηλεφώνω προβλέπουν ότι η apple θα προβεί στον επανασχεδιασμό του iPhone που θα παρουσιάσει το 2017.

Συγκεκριμένα οι αναλυτές προβλέπουν ότι τα iPhone που θα παρουσιαστούν το επόμενο έτος, θα έχουν κυρτή οθόνη και θα έχουν τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Επιπλέον τα iPhone του 2017 αναμένεται να είναι κατασκευασμένα από εντελώς καινούργια υλικά.

Πιστεύεται ότι τα iPhone του 2017, θα διαθέτουν γυάλινη οθόνη, όπως το iPhone 4 και iPhone 4s. Επιπλέον τα iPhone που θα ανακοινωθούν το επόμενο έτος θα έχουν κυρτή οθόνη τεχνολογίας AMOLED.

Οι οθόνες με τεχνολογία AMOLED, είναι πιο λεπτές και πιο φωτεινές και δεν είναι «ενεργειακά σπάταλες», αφού δεν έχουν επιπτώσεις στη διάρκεια της μπαταρίας της συσκευής.
Το καινούργιο iPhone 2017, με τα νέα χαρακτηριστικά όπως η γυάλινη οθόνη τεχνολογίας AMOLED θα μπορεί να δώσει τη δυνατότητα στην Apple, να ανταγωνιστεί χωρίς περιορισμούς τη Samsung, η οποία αποτελεί και το κυριότερο ανταγωνιστή της εταιρίας.

Μια ακόμη σημαντική αλλαγή που αναμένεται να έχει το iPhone του 2017, είναι αυτό της ασύρματης φόρτισης, Οι αναλυτές προβλέπουν πως η συγκεκριμένη τεχνολογία φόρτισης θα αντικαταστήσει οριστικά τους φορτιστές. Η ασύρματη φόρτιση, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά από την Apple.