Προσοχή: Αυτά είναι τα 8 πράγματα που δεν πρέπει να ψάξεις ποτέ στο ίντερνετ!

Προσοχή: Αυτά είναι τα 8 πράγματα που δεν πρέπει να ψάξεις ποτέ στο ίντερνετ!

Μπορεί το Google να είναι ένα υπερπολύτιμο εργαλείο στα χέρια της ανθρωπότητας, ωστόσο, σύμφωνα με το Reddit, υπάρχουν κάποια πράγματα, συγκεκριμένα οκτώ, τα οποία δεν πρέπει να γκουγκλάρετε ποτέ!

Για το δικό σας πάντα καλό, όπως σημειώνει η βρετανική Independent.

Και για σας φύγει λοιπόν η περιέργεια, αυτά τα 8 πράγματα είναι:

1) Fournier
O παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ, Evan Fournier, δεν φέρει τυχαία το παρατσούκλι: «Ποτέ μην Γκουγκλάρετε». Το επώνυμό του προέρχεται από μια παλιά γαλλική λέξη που σημαίνει «φούρναρης», ωστόσο παραπέμπει και σε ένα τύπο γάγγραινας που επηρεάζει τα γεννητικά όργανα! Απλά μην μπείτε στον πειρασμό να το πατήσετε και πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποιήσαμε...

2) Krokodil
Το «krokodil» χρησιμοποιείται στις πιάτσες των ναρκωτικών για να περιγράψει τη δεσομορφίνη, ένα παράγωγο της μορφίνης με πολύ ισχυρή επίδραση, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο της ηρωίνης κυρίως σε Ρωσία και Ουκρανία.
Αυτό ωστόσο που το κάνει απαγορευτικό για... γκουγκλάρισμα είναι η ιδιότητα του «σαρκοφάγου», καθώς περιέχει τοξικές ουσίες οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν ανεξέλεγκτη μόλυνση στην περιοχή του σώματος από όπου χορηγείτε στον οργανισμό με ένεση.

3) Το αγαπημένο σας φαγητό
Και αυτό γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι σας να ανοίξει η όρεξη! Αν μάλιστα δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να το γευτείτε, γιατί να βασανίσετε τόσο τον εαυτό σας;

Διαβάστε περισσότερα στο:newsbomb.gr