5 εξοργιστικά εύκολοι τρόποι να κάνετε τον υπολογιστή σας σαν καινούργιο

5 εξοργιστικά εύκολοι τρόποι να κάνετε τον υπολογιστή σας σαν καινούργιο

Νιώθετε ότι ο υπολογιστής σας δεν τραβάει; Νιώθετε ότι σέρνεται; Είναι καιρός να αναλάβετε δράση και να ακολουθήσετε τους πιο κάτω πανεύκολους τρόπους ώστε να γίνει και πάλι σαν καινούργιο.

1. Καθαρίστε την επιφάνεια εργασίας του συστήματός σας.

Η επιφάνεια εργασίας σας δεν είναι ένας αποθηκευτικός χώρος! Με τη διαγραφή των αρχείων θα νιώσετε ήδη λιγότερο "φορτωμένοι"!

2. Διαγραφή των εφαρμογών μας

«Χρησιμοποιούμε μόνο το 20 τοις εκατό των εφαρμογών μας, το 80 τοις εκατό του χρόνου». Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ένα πρόγραμμα εντός του τελευταίου έτους, τότε σίγουρα πρέπει να διαγραφεί από το σύστημά σας. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για smartphones και tablets. Ο αρθρογράφος Christopher Mims αφαιρεθεί κάθε app από το iPhone του, που δεν του φέρνει χαρά. Αυτό μπορεί να είναι ένα ακραίο, αλλά φαίνεται να κάνει δουλειά.

3. Μην φοβάστε τις φωτογραφίες σας

Με την είσοδο των smartphones στη ζωή μας οι ψηφιακές φωτογραφίες έχουν γίνει γρήγορα ο υπ' αριθμόν ένα παράγοντας υπερφόρτωσης του υπολογιστή σας. Κάθε selfie και κάθε ηλιοβασίλεμα καταλαμβάνουν τουλάχιστον 3,5 ΜΒ χώρου στο σύστημά σας! Ποια είναι η λύση; Υπάρχουν πολλές online υπηρεσίες που θα σας δώσουν περισσότερο χώρο αποθήκευσης από ό, τι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ποτέ! Χρησιμοποιείστε τις!

4. Αναθεωρείστε πιο συχνά τις επαφές σου

Δεν χρειάζεσαι επαφές, οι οποίες ουσιαστικά δεν έχουν τίποτα να σου δώσουν. Διέγραψε τις αχρείαστες για να ελαφρύνεις τον υπολογιστή σου.

5. Κατέβασε προγράμματα αναβάθμισης

Αυτά τα προγράμματα υπάρχουν παντού και ουσιαστικά αναλαμβάνουν τη δύσκολη δουλειά της οργάνωσης των φακέλων και των προγραμμάτων του υπολογιστή σας. Κατεβάστε τέτοια προγράμματα και βάλτε τα να τρέξουν για να γίνει ο υπολογιστής σας σαν καινούργιος.