Τα έξι πιο... τρελά πράγματα που δεν γνωρίζατε για το Facebook!

Τα έξι πιο... τρελά πράγματα που δεν γνωρίζατε για το Facebook!

Ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ, με το πνευματικό τέκνο που παρουσίασε στον κόσμο μας στις 4 Φεβρουαρίου του 2004, τον άλλαξε μια για πάντα!

Και συνεχίζει να τον αλλάζει καθημερινά παρεμβαίνοντας στις καθημερινές μας συνήθειες, αλλά και στην ίδια την ανθρώπινη υπόσταση.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ακόμα δεν έχουμε δει... τίποτα, αφού το χειμαρρώδες φαινόμενο Facebook, ίσως και να βρίσκεται ακόμα στην αρχή!
Και πώς όχι, όταν το μέσο αυτό κοινωνικής δικτύωσης έχει τέτοια δύναμη που θα μπορούσε να ανατρέψει οτιδήποτε δεδομένο ανά πάσα στιγμή! Πώς; Σύμφωνα με τους δισεκατομμύρια χρήστες τους, τα 2/3 από αυτούς ενημερώνονται μόνο μέσω του Facebook...

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η κυριαρχία του Facebook πάνω στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική πραγματικότητα ολόκληρου του πλανήτη, δεν θα μπορούσε να καθρεφτίζεται καλύτερα σε αυτές τις έξι απίστευτες αλήθειες:

1. Πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι βρίσκονται ενεργοί στο Facebook μέσα σε μία ημέρα.
Και αν δεν αντιληφθήκατε το νούμερο, σας ενημερώνουμε ότι αντιπροσωπεύει περίπου το ένα έβδομο των ανθρώπων του πλανήτη! Το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ανθρώπων στην Ιστορία, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, έσπασε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2015 και έκτοτε καταρρίπτεται συνεχώς.
2. Κοιτάζουμε το Facebook πιο συχνά από την Βίβλο

Παράλληλα, μόνο το 37% των Αμερικανών υποστηρίζουν ότι ρίχνουν μια ματιά στη Βίβλο κάθε εβδομάδα, την ίδια στιγμή που το 56% μπαίνει στην σελίδα του στο Facebook τουλάχιστον μία φορά στο ίδιο διάστημα...

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr