Η Apple ετοιμάζεται να διορθώσει το πιο εκνευριστικό πράγμα στα iPhones!

Η Apple ετοιμάζεται να διορθώσει το πιο εκνευριστικό πράγμα στα iPhones!

Η Apple ετοιμάζεται να κάνει ένα μεγάλο βήμα και διορθώσει αυτό που εκνευρίζει περισσότερο τους χρήστες των iphones.

Ο λόγος για τον λιγοστό αποθηκευτικό χώρο. Ο οποίος έχει αποδειχθεί μεγάλο πρόβλημα για τους χρήστες των iPhone.

Ένα πράγμα που εκνευρίζει τους απανταχού χρήστες iPhone κι αυτό είναι ο αποθηκευτικός χώρος των 16GB που πάει σετ με τη συσκευή και που τους αναγκάζει να σβήνουν πράγματα για να μην ξεμένουν από χώρο. Τα νέα τώρα θέλουν την Apple να αποφάσισε να αλλάξει επιτέλους αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό, αναβαθμίζοντας το iPhone 7 στα 32GB, στο φθηνότερο μοντέλο της σειράς που έρχεται.

Μέχρι πρότινος, η εταιρία καλούσε τους πελάτες της προκειμένου να εξοικονομήσουν αποθηκευτικό χώρο να χρησιμοποιούν το cloud ή να "κάνουν αναβάθμιση" στα πιο ακριβά μοντέλα της σειράς.

Εδώ και καιρό η Apple προσφέρει τα 16GB ως την χαμηλότερη επιλογή αποθήκευσης στο βασικό μοντέλο της, το οποίο ο κόσμος τείνει να προτιμά σε μεγάλο βαθμό γιατί δεν θέλει να ξοδέψει παραπάνω σε αποθηκευτικό χώρο με αποτέλεσμα τελικά να καταλήγει χωρίς καθόλου αποθηκευτικό χώρο για φωτογραφίες και μουσική.

Τώρα όμως θα αναβαθμίζει το φθηνότερο μοντέλο της στα 32GB, σύμφωνα με το αναλυτή της IHS Technology που επικαλείται πληροφορίες εκ των έσω στην Apple.