Μετάνιωσες για το μήνυμα που έστειλες; Διάγραψέ το πριν διαβαστεί!

Μετάνιωσες για το μήνυμα που έστειλες; Διάγραψέ το πριν διαβαστεί!

Μάθε πως θα διαγράψεις το μήνυμα που έστειλες πριν διαβαστεί!

Μια νέα εφαρμογή, το Privates, επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλέσουν ένα μήνυμα ή μια φωτογραφία προτού τα ανοίξει ο παραλήπτης.

Οι χρήστες το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πατήσουν το "Recall" και το μήνυμα θα διαγραφεί από το διακομιστή Privates.

Αυτό όμως μπορεί να λειτουργήσει μόνο αν ο παραλήπτης δεν έχει ανοίξει το μήνυμα!

Το Privates, προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο σε iOS, με τις εκδόσεις για Android και Windows να έρχονται σύντομα.

Έχει τρία επίπεδα προεπιλογής ρυθμίσεων ασφαλείας - "Mild", "Wild" και "Insane" - το οποίο θα διαγράψει τα μη αναγνωσμένα μηνύματα μετά από 24, 12 ή 3 ώρες - και ένα προαιρετικό feature, "αντιδράσεις" που θα δείχνει την έκφραση του προσώπου του παραλήπτη όταν δεί το μήνυμα.