Η μητέρα που έδωσε ζωή στο παιδί της ΔΥΟ φορές (video)

Η μητέρα που έδωσε ζωή στο παιδί της ΔΥΟ φορές (video)

O Brodie Tigue γεννήθηκε το Μάιο του 2015 και ήταν φυσιολογικός. Όμως μερικές ημέρες μετά, η μητέρα του και ο σύζυγός της, είδαν ότι το δέρμα του μωρού ήταν διαφορετικό σε σχέση με της αδελφής του και η γωνία των ματιών του είχε μια απόχρωση του κίτρινου.

Επικοινώνησαν με τον παιδίατρό τους, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι τα συμπτώματα αυτά θα εξαφανιστούν με τη πάροδο του χρόνου.

Ωστόσο, αντί να εξασθενίσουν, όλα και περισσότερα συμπτώματα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους . Τότε η Traci κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και θέλησε να πάρει μια δεύτερη γνώμη.

Μετά από εξετάσεις αίματος, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της λευχαιμίας, και μια διερευνητική χειρουργική επέμβαση στο ήπαρ του Brodie αποκάλυψε μια ασθένεια του ήπατος που ονομάζεται ατρησία χοληφόρων.

Σύμφωνα με το Ίδρυμα Νόσων του Ήπατος του Παιδιού, η ατρησία χοληφόρων συμβαίνει όταν τα αγγεία του ήπατος αποκτήσουν φλεγμονή, μειώνοντας τη ροή της χολής και προκαλούν βλάβες στο ήπαρ.

Ο Brodie χρειαζόταν μεταμόσχευση ήπατος, και η μαμά του ήταν μία συμβατή δότης. Χωρίς δισταγμό, η Traci ήταν έτοιμη να δώσει όσο ήπαρ ήταν απαραίτητο, για να κρατήσει στη ζωή το γιο της, αλλά οι γιατροί ανησυχούσαν ότι η Τraci δεν θα ήταν σε θέση να φροντίσει τον Brodie μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Αλλά η Traci και η υπόλοιπη οικογένεια ήξεραν ότι θα βοηθούσαν όλοι στην αποθεραπεία του μικρού Brodie αλλά και της Traci.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το video στο Mothersblog.gr