Οι 2 top ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά και μέση-δαχτυλίδι!

Οι 2 top ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά και μέση-δαχτυλίδι!

Αν θέλεις να έχεις μια επίπεδη κοιλιά για τα καλοκαιρινά σου μπάνια, τότε αυτό θα πρέπει να το διαβάσεις!

Το καλοκαίρι πλησιάζει, έτσι αν θέλεις να κυκλοφορείς στις παραλίες με κοιλιά «φέτες» ανενόχλητη, πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις αυτές τις δυο ασκήσεις και θα μας θυμηθείς!

1. V Crunch

askisigym1
- Ξάπλωσε στο στρωματάκι και τέντωσε τα πόδια και τα χέρια σου όσο πιο ψηλά μπορείς προς το ταβάνι. Κράτα σταθερό τον αυχένα σου και ανέβα όσο πιο ψηλά μπορείς, δίνοντας ώθηση με την κοιλιά και όχι με τον αυχένα σου. Σφίξε καλά την κοιλιά σου και μείνε σε αυτή τη θέση για πέντε δευτερόλεπτα.

- Με προσοχή, άρχισε να κατεβάζεις τα πόδια σου προς τα κάτω, μέχρι να σχηματίσουν γωνία 45 περίπου μοιρών. Τα χέρια σου θα πρέπει να είναι καλά τεντωμένα ακριβώς δίπλα στα αυτιά σου (σα να σχηματίζουν με τα πόδια σου το γράμμα V). Οι ώμοι σου θα πρέπει να είναι κάτω και η μέση σου να ακουμπά καλά στο στρώμα. Μείνε εκεί για πέντε δευτερόλεπτα και επίστρεψε στην αρχική σου θέση.

• Κάνε 3 σετ των 10 επαναλήψεων!

2. Πλαϊνή σανίδα με ένα twist

askisigym2

- Ξεκίνα με πλαϊνή σανίδα από τη δεξιά πλευρά, φροντίζοντας το σώμα σου να είναι καλά ευθυγραμμισμένο. Οι πατούσες σου θα πρέπει να ακουμπούν καλά μεταξύ τους και ο δεξιός σου αγκώνας να στηρίζει καλά όλο σου το κορμί.

- Τοποθέτησε το αριστερό σου χέρι πίσω από το κεφάλι και πάρε βαθιά εισπνοή.

- Με την εκπνοή, στρίψε προς τη δεξιά πλευρά σφίγγοντας πολύ καλά την κοιλιά σου. Στρίψε όσο πιο πολύ μπορείς και μείνε εκεί για 3 δευτερόλεπτα. Με προσοχή, επίστρεψε στην αρχική πλαϊνή σανίδα.

• Κάνε 3 σετ των 10 επαναλήψεων, για κάθε πλευρά