Οικολόγοι για κρατικά ογκολογικά τμήματα: Υπουργείο Υγείας και Κυβέρνηση αδιαφορούν

Οικολόγοι για κρατικά ογκολογικά τμήματα: Υπουργείο Υγείας και Κυβέρνηση αδιαφορούν

Σε ανακοίνωση τύπου το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κατηγορεί την κυβέρνηση και το Υπουργείο υγείας ότι αδιαφορούν στο θέμα των κρατικών ογκολογικών τμημάτων.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση

Το Υπουργείο Υγείας και η Κυβέρνηση για ακόμη μια φορά επιδεικνύουν την αδιαφορία τους σχετικά με το Κρατικό Ογκολογικό του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Με τα κρούσματα του καρκίνου να αυξάνονται συνεχώς, το Ογκολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης χωρίς μηχανήματα και χωρίς ιατρικό προσωπικό.

Εδώ και χρόνια παρατηρούμε το διεφθαρμένο σύστημα εκμετάλλευσης των Καρκινοπαθών από μια ομάδα ανθρώπων που έχουν ως προτεραιότητα και πρώτη σκέψη το χρήμα, υπηρετούν το χρήμα, ονειρεύονται το χρήμα και θέλουν να αποκτούν χρήματα από το πουθενά.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ενεργήσουν άμεσα, χωρίς να παίζουν με τον πόνο των καρκινοπαθών, γιατί η αδράνεια τους εξυπηρετεί μόνο μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα και στοιχίζει τη ζωή στους συμπολίτες μας.

Είναι ένα ακόμα δείγμα της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στην υγεία, για την οποία η Κυβέρνηση δεν μπορεί να υπερηφανεύεται.

Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών