Συμμαχία για Νοσηλευτές: Καλούμε την Κυβέρνηση να μας ξεκαθαρίσει τι σκοπεύει να κάνει

Συμμαχία για Νοσηλευτές: Καλούμε την Κυβέρνηση να μας ξεκαθαρίσει τι σκοπεύει να κάνει

Σε ανακοίνωση τύπου η Συμμαχία Πολιτών αναφέρει ότι καλεί την Κυβέρνηση να μας ξεκαθαρίσει τι σκοπεύει να κάνει με το ΓΕΣΥ και να πει στον Κυπριακό λαό πως σύμφωνα με εκείνη είναι προς το συμφέρον του η διάλυση της Δημόσιας Υγείας και η προώθηση η ιδιωτικοποίηση του τομέα της Υγείας που με τις πολιτικές της προωθεί και στηρίζει .

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:
Καλούμε την Κυβέρνηση, να ξεκαθαρίσει στον Κυπριακό λαό πως σύμφωνα με εκείνη είναι προς το συμφέρον του η διάλυση της Δημόσιας Υγείας και η προώθηση της ιδιωτικοποίησης του τομέα της Υγείας που με τις πολιτικές της προωθεί και στηρίζει.

26 Αυγ.2016

Η εισήγηση του Υπουργείου Υγείας για νοσηλευτές δύο ταχυτήτων στα δημόσια νοσηλευτήρια έρχεται ως συνέχεια των ελλειμματικών πολιτικών της Κυβέρνησης στο κλάδο της Δημόσιας Υγείας.

Δικαιολογημένη και ορθή η αντίδραση των συντεχνιών που καλούνται να πληρώσουν το «μάρμαρο» για την εγκατάλειψη και την συστηματική υποβάθμιση του δημοσίου χαρακτήρα της Υγείας από την Κυβέρνηση.

Με νοσηλευτές δύο ταχυτήτων δεν λύνονται τα χρόνια προβλήματα στα δημόσια νοσηλευτήρια μας και δημιουργούνται αρρυθμίες στο εργασιακό καθεστώς και στην λειτουργία των νοσοκομείων μεταξύ του νοσηλευτικού προσωπικού.

Ως Συμμαχία Πολιτών καλούμε την Κυβέρνηση να μας ξεκαθαρίσει τι σκοπεύει να κάνει με το ΓΕΣΥ και να πει στον Κυπριακό λαό πως σύμφωνα με εκείνη είναι προς το συμφέρον του η διάλυση της Δημόσιας Υγείας και η προώθηση η ιδιωτικοποίηση του τομέα της Υγείας που με τις πολιτικές της προωθεί και στηρίζει .