Δεν θα πιστεύεις από τι ασθένεια πάσχει η συγκεκριμένη γυναίκα

Δεν θα πιστεύεις από τι ασθένεια πάσχει η συγκεκριμένη γυναίκα

Και όμως, υπάρχουν και αυτές οι ασθένειες

Οι πιο περίεργες ασθένειες στο κόσμο

Για κάποιες μπορεί να έχεις ακούσει, για κάποιες άλλες, θα τραβάς τα μαλλιά σου. Είναι λογικό γιατί, δεν θα πιστεύεις αυτά που θα διαβάσεις. Πώς θα σου φαινόταν αν κάθε φορά που γελούσες, έπεφτες κάτω στο πάτωμα;

Η γυναίκα με τους πολλούς οργασμούς: Η Σάρα από τη Μ. Βρετανία, λόγω της ασθένειάς της, ερεθίζεται εύκολα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ολοκληρώνει πολλές φορές μέσα στην ημέρα.

Όταν γελάει, πέφτει κάτω: Αυτό συμβαίνει στην Κέι που πάσχει από μια ασθένεια με το όνομα cataplexy. O φόβος ή η υπερβολική χαρά χαλαρώνουν το σώμα της και έτσι… σωριάζεται αρκετές φορές την ημέρα στο έδαφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραλίγο τραγωδία σε θάλασσα της Λεμεσού - 4χρονο παιδάκι κινδύνεψε με πνιγμό

Ο άντρας που δεν κρυώνει: Ο Βιμ Χοφ, χωρίς να είναι ακόμα γνωστό ο λόγος που συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν κρυώνει ποτέ, ούτε όταν κολυμπά στα νερά της Ανταρκτικής.. Τον αποκαλούν Iceman και δεν είμαστε σίγουροι αν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την ιδιαιτερότητά σου ως ασθένεια.

Ο άντρας που δεν παχαίνει: Αρκετοί τρώνε και δεν παχαίνουν, αλλά η περίπτωση του Πέρι είναι λιγάκι διαφορετική. Μπορεί να φάει όσο θέλει αλλά δεν παίρνει γραμμάριο. Αυτό συμβαίνει γιατί το σώμα του παράγει έξι φορές περισσότερη ινσουλίνη από το κανονικό.

Το αγόρι με τις αυπνίες: Ένα αγόρι 3 ετών δεν μπορούσε να κοιμηθεί λόγω μιας σπάνιας πάθησης. Τελικά, πάλι καλά για τους γονείς του, κοιμήθηκε.

Η αλλεργία στο νερό: Ένα κορίτσι από την Αυστραλία δεν μπορεί να πιει νερό, ούτε να κάνει ντους. Αυτό οφείλεται στην σπάνια δερματική πάθηση με όνομα Aquagenic Urticaria.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Η γυναίκα που δεν ξεχνά: Θυμάται τα πάντα που αφορούν τα προηγούμενα 25 χρόνια. Τα πάντα, στην κυριολεξία.

Αλλεργία στη τεχνολογία: Είναι αλήθεια. Μια γυναίκα είναι ευαίσθητη στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και κοκκινίζει, βάζοντας τη ζωή της σε κίνδυνο.

Πηγή: ratpack.gr