Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (13/10)

Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (13/10)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο 

Έμφαση στις λεπτομέρειες 

Κριός 

Με τον Ερμή στον Ζυγό να κινείται στον αστερισμό του ρεαλισμού, μια επαγγελματική συνεργασία φαίνεται να έχει θετικά και πρακτικά αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου. Αν ωστόσο υπογράψεις μια συμφωνία, μην αμελήσεις να κοιτάξεις και τα «ψιλά» γράμματά της, ώστε να μην βρεθείς προ απροόπτου στην συνέχεια!  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios 

Ταύρος 

Με τον Άρη στην Παρθένο, η έγνοια σου για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να γιγαντωθεί, εξ αιτίας προβλημάτων που έχουν μεν βαρύτητα, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι περαστικά. Το καλό βέβαια είναι ότι θα έρθετε πολύ πιο κοντά μεταξύ σας!  

 
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros 

Δίδυμοι 

Με τον Άρη στην Παρθένο, είναι πιθανό να θορυβηθείς από κάποιες εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρόκειται για κάτι που δεν λύνεται, όσο… δραματικό κι αν δείχνει! Επιπλέον, είναι πιθανό είτε να δεχθείς απρόσκλητους επισκέπτες, είτε να φιλοξενηθείς εκτάκτως σε άλλο χώρο!     

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi 

Καρκίνος 

Με την αντίθεση Ερμή-Έριδας, η ημέρα προσφέρεται για να βάλεις τάξη στον χώρο σου και να υιοθετήσεις πρακτικές λύσεις που θα απλουστεύσουν την καθημερινότητά σου, αλλά και την συμβίωσή σου με τους άλλους. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις δουλειά για το σπίτι. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο επιταχύνει τους ρυθμούς σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos 

Λέων 

Η αντίθεση Ερμή-Έριδας σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες αφού εκεί κρύβεται ο διάβολος! Κι αν ταλαιπωρηθείς από μια επικοινωνιακή δυσλειτουργία, δες το σαν μια ευκαιρία να μυηθείς σε ειδικές γνώσεις που δεν κατείχες. Επιπλέον, μπορεί να ανταλλάξεις δεδομένα για ένα εργασιακό θέμα.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon  

Παρθένος 

Ο Άρης στο ζώδιό σου δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις, αφού κάθε τρεις και λίγο αναφύονται ζητήματα, που απαιτούν μια άμεση αντιμετώπιση. Προσπάθησε πάντως να διοχετεύσεις το πλεονάζον δυναμικό σου σε εντατικές εργασίες ή τα σπορ. Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Έριδας, αναμένεται να αναδείξεις το ταλέντο σου στην επεξεργασία δεδομένων.   

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos 

Ζυγός 

Με την αντίθεση Ερμή-Έριδας, η ημέρα προσφέρεται για την διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων και την αρχειοθέτηση-κατάταξη υλικού. Επιπλέον, μπορείς να ρυθμίσεις εργασιακά θέματα, να προβείς σε μικρά μαστορέματα, αλλά και να εντρυφήσεις στις επιστήμες και την τεχνολογία, ιδιαίτερα σε τομείς του μικρόκοσμου!     

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos  

Σκορπιός 

Με τον Άρη στην Παρθένο, η διάθεσή σου απέναντι σε φίλους/ες και γνωστούς μπορεί να γίνει υπέρ το δέον επιθετική, εξ αιτίας των παρεμβάσεών τους σε θέματα που δεν τους/τις αφορούν. Κι εδώ το ζητούμενο δεν είναι το ποιος έχει δίκιο ή άδικο αλλά το να μην «ξεφύγει» η κατάσταση με χειρονομίες και σκληρούς χαρακτηρισμούς. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios  

Τοξότης 

Με τον Άρη στην Παρθένο, η ημέρα χαρακτηρίζεται από έκτακτα περιστατικά ή εναλλασσόμενα καθήκοντα, που όμως δεν έχουν όλα την ίδια αξία για σένα. Φρόντισε λοιπόν να αξιολογήσεις σωστά τις προτεραιότητές σου και κυρίως να μην «θυσιάσεις» τον χρόνο σου, προσπαθώντας να πείσεις «αγύριστα κεφάλια»!  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis  

Αιγόκερως 

Η αντίθεση Ερμή-Έριδας θα σε βοηθήσει να πλαισιωθείς από άτομα που ξέρουν την δουλειά τους και διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους. Ίσως μάλιστα να σου προσφερθούν συγκεκριμένες λύσεις ή βοήθειες στην δουλειά σου αλλά και στο σπίτι, ιδιαίτερα αν προκύψει η αναγκαιότητα κάποιων τεχνικών διορθώσεων 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros  

Υδροχόος 

Η αντίθεση Ερμή-Έριδας σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην επιμόρφωσή σου, αλλά και στις τεχνικές αρρυθμίες που θα σε ταλαιπωρήσουν, ιδιαίτερα αν η χρήση του διαδικτύου σου είναι απαραίτητη. Επιπλέον, μπορεί να ανταλλάξεις πληροφορίες για ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos  

Ιχθύες 

Με τον Άρη στην Παρθένο, η διάθεσή των άλλων απέναντί σου γίνεται ασταθής, κάτι που σίγουρα θα έχει αντίκτυπο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αφού οι «σίγουρες» λύσεις που αναζητάς βρίσκονται «στον αέρα». Επιπλέον, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από καθυστερήσεις και εμπόδια στις εξωστρεφείς δράσεις σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes