Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (07/12)

Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (07/12)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο.

Το ζητούμενο είναι ο συμβιβασμός

Κριός

Ο Άρης στον 7ο ηλιακό σου οίκο ενισχύει την επιθετική ή ανταγωνιστική στάση των άλλων απέναντί σου, ενώ το εξάγωνό του με τον Κρόνο μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με ζημιές ή τεχνικά προβλήματα που ενδέχεται να σε αφήσουν στη… μέση του πουθενά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση. Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να διαχειριστείς μια κρίση, χωρίς να αποποιηθείς τις ευθύνες σου, φροντίζοντας, ωστόσο, να καταστήσεις σαφές και στους άλλους ότι δε θα ανεχθείς μια παραβίαση των «κόκκινων γραμμών» σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με το εξάγωνο Άρη-Κρόνου, αν δεν θέλεις να υποστείς τις συνέπειες μιας σχετικά ακραίας σύγκρουσης, που θα ζημιώσει και τις δύο πλευρές, έχεις δύο επιλογές: Είτε να εκτονώσεις την πλεονάζουσα ενέργεια με κάποιον δημιουργικό τρόπο, είτε να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα, εξαντλώντας τη στρατηγική σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με το εξάγωνο Άρη-Κρόνου, η ημέρα μπορεί να σκιαστεί από κάποιες ζημιές-ατυχήματα ή συγκρούσεις με συγγενικά πρόσωπα, γι’ αυτό ας είσαι πιο προσεκτικός/η στους χειρισμούς σου. Επιπλέον, στα εργασιακά σου καλείσαι να συμβιβαστείς με μια

πραγματικότητα που μεν δεν είναι ακριβώς αυτή που ήθελες, από την άλλη όμως βάζει τα πράγματα σε σειρά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων και μπορεί να σου τύχουν ποικίλες προκλήσεις. Επιπλέον, αναδεικνύει τα προσόντα αλλά και τις αδυναμίες σου, φρόντισε λοιπόν να περιορίσεις τις δεύτερες, ώστε να μην εκτεθείς. Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Κρόνου ίσως δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια σύγκρουση με προσφιλή σου πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Μια οικογενειακή ή οικονομική υπόθεση ενδέχεται να σε «ταράξει», ό,τι όμως κι αν σου «σκαρώσει» το εξάγωνο Άρη-Κρόνου, εκείνο που πρέπει να πράξεις είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις τι μπορείς να κάνεις άμεσα για να ικανοποιήσεις όλες τις πλευρές, έστω και σε μια μίνιμουμ βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, την ίδια στιγμή όμως φαίνεται να «υπολογίζεις χωρίς τον ξενοδόχο», που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι οι αρνητικές συγκυρίες που συνοδεύουν την εξωτερική δράση σου. Μην κάνεις λοιπόν «μαγκιές», αφού όχι μόνον δε θα σου βγουν, αλλά θα δημιουργήσουν και περαιτέρω προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Λέοντα δε σε αφήνει να «κρυφτείς», αφού ποικίλες υποθέσεις απαιτούν την ενεργή παρουσία σου. Παράλληλα, με το εξάγωνο Άρη-Κρόνου ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ένα οικονομικό θέμα, που μπορεί να λάβει… πολεμικές διαστάσεις, αλλά θα έχεις την ευκαιρία να τσεκάρεις στην πράξη ποιοι είναι πραγματικά εκείνοι που σε υποστηρίζουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το εξάγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να «ζυγίσεις» τα πρέπει και τα θέλω σου. Επιπλέον, να βρεις το σωστό timing και να μην είσαι ούτε πολύ βιαστικός/η, αλλά ούτε πολύ αργός/η στις κινήσεις σου. Όσον αφορά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα πρέπει να καταφέρεις να συμβιβάσεις τις αντιμαχόμενες πλευρές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Σε μια ημέρα όπου το ζητούμενο είναι το σωστό «ζύγισμα» υποχρεώσεων και δικαιωμάτων, δεν έχεις παρά να πάρεις θέση και να εξασκήσεις τις διοικητικές αρετές σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα χαθεί κάθε έλεγχος. Ακόμη, το εξάγωνο Άρη-Κρόνου ενδέχεται να ταλαιπωρήσει κάπως την υγεία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη απέναντί σου αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, μη βιαστείς, ωστόσο, να πάρεις θέση, πριν «καθίσει ο κουρνιαχτός»! Σε ανάλογο μήκος κύματος, το εξάγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να ακολουθήσεις μια συνετή πολιτική, γνωρίζοντας ότι θα χρειαστούν αμοιβαίες υποχωρήσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Σήμερα είναι πιθανό να «πέσεις σε τοίχο» και παρά την συμβιβαστική διάθεσή σου, ίσως τελικά να μην αποφύγεις μια έντονη διαφωνία ή σύγκρουση για ένα επαγγελματικό θέμα. Επιπλέον, το εξάγωνο Άρη-Κρόνου μπορεί να συμβάλλει σε μια ζημιά, που η αποκατάστασή της θα σου στοιχίσει, οπότε… φύλαξε για να έχεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes