Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (8/12)

Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (8/12)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Δημιουργικό πνεύμα

Κριός

Με την Σελήνη στον Λέοντα, η φροντίδα των αγαπημένων σου προσώπων φαίνεται να είναι η βασική προτεραιότητά σου, μπορείς όμως να αφιερώσεις και περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν ή προάγουν την δημιουργικότητά σου.

Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα ή φορείς με οικονομική ισχύ!

Διαβάστε περισσότερα στοhttp://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου και παρότι κατά τη διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να υπάρξουν «σκαμπανεβάσματα», τελικά οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που «λύνουν και δένουν»!


Διαβάστε περισσότερα στοhttp://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου προς κάθε κατεύθυνση και για ποικίλους λόγους! Επιπλέον όμως, είναι καλό να περιορίσεις την περιέργειά σου, αφού ενδέχεται να γίνεις μάρτυρας μιας «σκοτεινής» συναλλαγής ή να βρεθείς στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή!   

Διαβάστε περισσότερα στοhttp://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Πλούτωνας απέναντί σου σε ωθεί να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια αναγεννητική πορεία, κυρίως στα προσωπικά σου. Από την άλλη, στις συνεργασίες σου φαίνεται πως κάποια πράγματα είναι προαποφασισμένα κι όσο κι αν υπολογίζεις στις δικές σου ικανότητες, άλλοι είναι που κρατούν «το μαχαίρι και το πεπόνι».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο κυκλοθυμικό/η αλλά και «εμπνευσμένο/η», κάτι που σίγουρα θα έχει ένα δημιουργικό αντίκτυπο. Επιπλέον, μπορεί να σου τύχουν ευχάριστες καταστάσεις, αλλά και να βρεθείς πιο κοντά στην επιτυχία. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί κάθε είδους συναλλαγή σε σχέση με ακίνητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να μείνεις για περισσότερο χρόνο μόνος/η, ώστε να βάλεις σε μια τάξη το «μέσα» σου. Επιπλέον, ενδέχεται να σου δοθούν αφορμές για να φροντίσεις την υγεία και τη διατροφή σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στη ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Λέοντα εξυπηρετεί άριστα τις δημόσιες σχέσεις σου, αφού σε βοηθά να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και μάλιστα όχι με «τυχαία» πρόσωπα! Ίσως μάλιστα ένα από αυτά να σου σταθεί σε ένα πρόβλημα ή να σου δώσει σπουδαίες εναλλακτικές σε ό,τι σε απασχολεί.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Λέοντα προάγει τις φιλοδοξίες σου και σε κάνει πιο συνεργάσιμο/η με άτομα που ναι μεν έχουν μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, αλλά από την άλλη πλευρά θα σου δώσουν τα μέσα για να πετύχεις τον στόχο σου. Παράλληλα, ο Δίας στο ζώδιό σου συμφωνεί και επαυξάνει για μια επέκταση των δραστηριοτήτων σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Λέοντα θα σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να «ξεσκάσεις» με καλή παρέα, ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα ενδιαφέρον ταξίδι. Παράλληλα, εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για πράγματα που δε φαίνονται με την πρώτη ματιά.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Δίας στον Σκορπιό θα σε φέρει σε επαφή με άτομα ή φορείς που διαθέτουν ισχύ και «άκρες», ωστόσο οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν μπορεί να είναι επιλήψιμες και μένει σε σένα να αποφασίσεις για τους όρους και το πλαίσιο της συμμετοχής σου σε κάτι συλλογικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Λέοντα διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα που δείχνουν τη διάθεση να συμβάλλουν θετικά σε πολλά από τα σχέδιά σου. Ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα πολύ ξεχωριστό άτομο με ενδιαφέρουσες «άκρες». Σε ανάλογο μήκος κύματος, ο Δίας στον Σκορπιό σου ανοίγει μια μεγάλη «πόρτα»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητας, αλλά και να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και τη διατροφή σου. Επιπλέον όμως, μπορεί να λειτουργήσει θετικά ως προς τις εργασιακές σχέσεις σου, συμβάλλοντας σε ένα κλίμα συνεργασίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes