Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (15/12)

Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (15/12)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο.

Χαρά Θεού!

Κριός

Το τρίγωνο Ήλιου-Έριδας σε ωθεί να γίνεις πιο χρήσιμος/η στην κοινωνία, παρέχοντας τις υπηρεσίες σου, όπου χρειαστεί. Επιπλέον, μπορεί να ασχοληθείς με επιστημονικά θέματα. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης σε καλεί να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο, αφού σε περιμένουν γιορτινά φώτα και διασκεδαστικά δρώμενα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με τη σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης στον Τοξότη, τα οικονομικά σου βελτιώνονται ή τουλάχιστον υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια. Μπορείς, λοιπόν, να προχωρήσεις… άφοβα σε αγορές και δώρα που θα γεμίσουν χαρά τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ωστόσο, κι εσύ έχεις να… λαμβάνεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης απέναντί σου κομίζει ευχάριστα μαντάτα στα προσωπικά σου, ενώ αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι μόνος/η σου, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να αναζητήσεις συνεργάτες, που όχι μόνον θα σε βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο, αλλά θα σου προσφέρουν και επιπλέον προοπτικές!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τρίγωνο Ήλιου-Έριδας σε καλεί να επικεντρωθείς στις λεπτομέρειες μια υπόθεσης, ώστε να πετύχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ακόμη, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, είσαι κοντά στην πιο ενδεδειγμένη λύση του, αρκεί να τηρήσεις επακριβώς την αγωγή που θα λάβεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης συμβάλλει στην πλήρη αναζωογόνηση των ενδιαφερόντων και της δημιουργικότητάς σου και θα σε ανταμείψει με την εύνοιά της συνολικά σε ζητήματα για τα οποία τον πρώτο λόγο έχει η τύχη. Αν πάλι έχεις παιδιά, ενδέχεται να χαρείς από μια επιτυχία τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τρίγωνο Ήλιου-Έριδας αναδεικνύει τα προσόντα σου, καθιστώντας σαφές στον καθένα ότι χωρίς τη συμβολή σου, κάθε εγχείρημα κινδυνεύει με σχετική αποτυχία. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τα σχέδιά σου, είτε σκοπεύεις να στολίσεις τον χώρο σου είτε θέλεις να οργανώσεις μια συγκέντρωση για να διασκεδάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τρίγωνο Ήλιου-Έριδας σε παραπέμπει σε μια επαγγελματική συμφωνία ή συνεργασία, βασισμένη στην αμοιβαία εξυπηρέτηση. Παράλληλα, με τη σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης, μια ευχάριστη είδηση θα σου αναπτερώσει το ηθικό, αλλά παράλληλα μπορεί να συνδέεται και με ένα άμεσο όφελος για τη ζωή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το οικονομικό σου μέλλον και σε αυτήν τη φάση μπορεί να συμβάλλει σε μια άμεση αύξηση των εσόδων σου, που με τη σειρά της θα σε οδηγήσει σε αγορές δώρων και αξεσουάρ. Επιπλέον, ίσως «κλείσεις» ένα ταξίδι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης απελευθερώνει την παιδικότητα που κρύβεις μέσα σου και σε βοηθά να πετύχεις εύκολα τους στόχους σου, από τους πιο… σοβαρούς μέχρι όλα εκείνα τα πράγματα που κάνουν πιο όμορφη την καθημερινότητα, τόσο τη δική σου, όσο και των γύρω σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Ήλιου-Έριδας σε ωθεί να βρεις πρακτικές λύσεις για τον χώρο σου κι αν τα οικονομικά σου το επιτρέπουν, δεν αποκλείεται να τον εξοπλίσεις με «την τελευταία λέξη της τεχνολογίας». Παράλληλα, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «στήσεις» μια δουλειά ή να βρεις άτομα που θα εργαστούν για σένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης σε καλεί να βγεις έξω και να απολαύσεις το εορταστικό κλίμα, που ήδη έχει στηθεί σε πλατείες και γειτονιές. Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις πιέσεις ή προβλήματα, αντί να τα περνάς μόνος/η σου και να «στύβεις» το μυαλό σου για μια λύση, δες τι βοήθειες μπορείς να πάρεις από τους άλλους!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον 10ο ηλιακό οίκο σου, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να κάνεις τις δουλειές σου εύκολα και γρήγορα. Μπορείς, μάλιστα, να αναζητήσεις τη στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα που για την ώρα φαίνεται να διάκειται θετικά απέναντι στα σχέδιά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes