Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (19/01)

Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (19/01)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο.

Αλλαγή πλεύσης

Κριός

Ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να απαλλαγείς από ένα σημαντικό βάρος ή να αποκτήσεις κάτι που θες. Επιπλέον, είναι πιθανό να προβείς σε μια επωφελή ρύθμιση χρεών, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση οφείλεις να διαπραγματευτείς, ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για σένα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ξεβολευτείς λιγάκι, όμως, παρά τις όποιες «αψιμαχίες» με πρόσωπα που έχουν όλως διόλου διαφορετικές αντιλήψεις από σένα, τελικά η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να «δουλέψει» για λογαριασμό σου κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, αρκεί να επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία και ανοχή!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με τον Δία στον Σκορπιό, η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις πολλές από τις επαγγελματικές υποθέσεις σου ή να αναζητήσεις εργασία μέσω ενός γνωστού. Επιπλέον, μπορεί να βρεθεί μια καλή λύση για ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να αυξήσει τις επαφές σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αξιοποιήσεις μια οικονομική ευκαιρία ή μια χρηματοδότηση. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να πέσεις «θύμα» μιας

καταναλωτικής διάθεσης που δεν έχει όρια, με συνέπεια να εξανεμίσεις το αποθεματικό σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό αναδεικνύει πολλά από τα ταλέντα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με την Σελήνη στον Υδροχόο είναι πιθανό να προσεταιριστείς άτομα που έχουν κάτι το διαφορετικό και τα οποία καταλαβαίνουν πολύ καλά την απέχθειά σου στην μετριότητα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες αντιδράσεις από «δικούς σου» ανθρώπους, σύντομα όμως οι ισορροπίες θα επανέλθουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να αυξήσει τον φόρτο εργασίας σου, αλλά και να αλλάξει προσωρινά τα δεδομένα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Επιπλέον, σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, είτε πρόκειται για τη βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης είτε για τη διατροφή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Δίας στον Σκορπιό ενδέχεται να δημιουργήσει νέα και θετικά δεδομένα στα οικονομικά σου, ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση ή να συνάψεις μια συμφωνία που μπορεί να σου προσδώσει μια νέα δυναμική. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία επικοινωνείτε συναισθηματικά και νοητικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να διευθετήσεις ένα περιουσιακό θέμα σου. Επιπλέον, ίσως υπάρξουν κάποιες ενδοοικογενειακές «τριβές» ή μια μικρή αναστάτωση στο σπίτι, όλα αυτά όμως είναι προσωρινά. Το καλό πάντως είναι πως ο Δίας στο ζώδιό σου θα συμβάλει στην αναγνώριση και την αποδοχή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να «φωτίσει» κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες, αναγκάζοντάς σε να λάβεις τα μέτρα σου για την προάσπιση των συμφερόντων σου. Επιπλέον, ενδέχεται να συμβάλλει και σε μια μυστική συμφωνία ή βοήθεια. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να διεκδικήσεις ό,τι το καλύτερο στα οικονομικά σου. Ίσως, μάλιστα, λάβεις και ένα έκτακτο επίδομα, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να ξοδευτείς για να αποκτήσεις είδη που δεν είναι πρώτης ανάγκης, αλλά «τρέφουν» το prestige σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αναδείξεις τις πιο ξεχωριστές πτυχές του χαρακτήρα και των ενδιαφερόντων σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να εξαντλήσεις τις παραξενιές και τις νοητικές ακροβασίες σου, κάτι που σίγουρα θα δυσκολέψει τη ζωή όσων σε περιβάλλουν, αλλά και τη δική σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Δίας στον Σκορπιό αναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με σκοπό την ψυχαγωγία σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να αποκτήσεις κάτι που θα διευκολύνει κατά πολύ την καθημερινότητά σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου βάλει κάποιες «τρικλοποδιές»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes