Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (14/02)

Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (14/02)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο.

Η διαφορετικότητα στο προσκήνιο

Κριός

Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να αλλάξεις την πολιτική σου, επιλέγοντας κάτι με ιδιαίτερο στιλ και ίσως πιο… extreme! Σε διαφορετική περίπτωση, θα βρεθείς στην «άχαρη» θέση να προσπαθείς να συνέλθεις από ένα «σοκ», που δεν προκάλεσες εσύ. Παράλληλα, βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό στηρίζει τα οικονομικά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Δίας στον 7ο φυσικό σου «οίκο» σου προσφέρει μερικές ακόμη ευκαιρίες για να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, δέξου, λοιπόν, τις προτάσεις που σου γίνονται, πριν εκπνεύσει η προθεσμία τους! Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς εμπλουτίζει τις παρέες και τις φιλίες σου με νέα πρόσωπα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου προσδίδει κοινωνική λάμψη και γοητεία, που φυσικά μπορείς να εκμεταλλευτείς για να υλοποιήσεις πολύ πιο εύκολα τα σχέδιά σου. Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό υποστηρίζει τα επαγγελματικά σου πλάνα, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για δουλειά ή σκοπεύεις να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να γίνεις πιο ανοικτός/η στις αλλαγές ή να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό δείχνει πρόθυμος να καλύψει πολλά κενά στη

διασκέδασή σου, αλλά και στις δημιουργικές ενασχολήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Δίας στον Σκορπιό διευκολύνει την εξέλιξη θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν σκέφτεσαι να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες, είναι το σωστό timing. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου και σου επιτρέπει να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου και βελτιώνει τις δημόσιες σχέσεις σου. Ίσως, μάλιστα, σου γίνει και μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό σε τροφοδοτεί με πάμπολλες πληροφορίες, ενώ σε καλεί να ξεσκάσεις με ένα ταξιδάκι ή μέσα από επαφές με φίλους/ες και γνωστούς/ες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού ενδέχεται να προκαλέσει ανατροπές στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, μπορείς, ωστόσο, να δρομολογήσεις εσύ πρώτος/η κάποιες αλλαγές, «σπάζοντας» τη ρουτίνα κι αιφνιδιάζοντας ευχάριστα εκείνους/ες που σε θεωρούν δεδομένο/η. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Δίας στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμος να συμβάλλει με κάθε μέσον στην πρόοδο και την ανάδειξη των προσόντων σου και επαφίεται σε σένα να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς διανθίζει την καθημερινότητά σου με περισσότερες ευχάριστες ή χαρούμενες καταστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Δίας στον φυσικό 12ο «οίκο» σου σε βοηθά να διασαφηνίσεις καταστάσεις, ίσως, μάλιστα, σου αποκαλυφθεί ένα σημαντικό μυστικό. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός άνετου και πιο χαρούμενου οικογενειακού περιβάλλοντος. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό στην προσωπική σου ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να αλλάξεις τακτική, τόσο στην οικονομική σου πολιτική, όσο και σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, αφού αν δεν το πράξεις, ενδέχεται να βιώσεις μια αρνητική έκπληξη ή ανατροπή, προερχόμενη από άλλους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σου δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα στις συναλλαγές σου, αρκεί να αναδείξεις τη διαφορετικότητά σου, αφού θα σου ανοίξει «πόρτες», δυσπρόσιτες για τους πολλούς. Ίσως, μάλιστα, γίνει μια συνάντηση που θα αλλάξει πολλά. Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς σου στόχους!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου πολλαπλασιάζει τις χαρούμενες στιγμές σου και μάλιστα κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς πολλά. Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό ενδέχεται να συμβάλλει σε ένα ευχάριστο ταξίδι ή να σου φέρει ένα καλό μαντάτο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes