Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (03/03)

Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (03/03)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο.

Καλή καρδιά!

Κριός

Οι πιέσεις χαλαρώνουν κι εκείνο που θα διαπιστώσεις πρώτα απ’ όλα είναι ότι τα πάντα γίνονται πιο εύκολα, όταν απαλλάσσεσαι από τα περιττά άγχη. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στους Ιχθύς μπορεί να σου αποκαλύψει χαριτωμένα μυστικά ή «πικάντικες» λεπτομέρειες για τις ζωές των άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να ξεκουραστείς και να διασκεδάσεις κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στους Ιχθύς μπορεί να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που ξέρουν να σκορπίζουν γύρω τους χαμόγελα, αφήνοντας κατά μέρος τις «σοβαρές» υποθέσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Φαίνεται πως η σοβαρότητα λείπει σε... διακοπές κι ίσως κάποια στιγμή κουραστείς από τα διαρκή πήγαινε-έλα ή από «ανάλαφρες» υποθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Έτσι κι αλλιώς όμως, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στους Ιχθύς σε καλεί να ξεδιπλώσεις το επικοινωνιακό ταλέντο σου σε καταστάσεις που φέρνουν πιο κοντά τους ανθρώπους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η καθημερινότητά σου αρχίζει να θυμίζει «πανηγύρι» και θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος/η από τη διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου και τα νέα ενδιαφέροντα που θα προκύψουν. Επιπλέον, με τη σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης στους

Ιχθύς, είναι πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση, αλλά και να περάσεις όμορφα σε μια εκδρομή ή ένα ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στους Ιχθύς αίρει περιορισμούς και ανασφάλειες σε σχέση με αυτά που έχεις ή δεν έχεις, με συνέπεια να γίνεις πολύ πιο γενναιόδωρος/η, αλλά και «ρομαντικός/η», ως προς την διαχείριση των οικονομικών σου. Εξ άλλου, θα έχεις κι εσύ τα «τυχερά» σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στους Ιχθύς ανανεώνει την όρεξη και το ενδιαφέρον σου για τα πάντα, με κίνδυνο να αρχίσεις πολλά και να μην τελειώσεις τίποτα. Παράλληλα όμως, μπορείς να κερδίσεις τους γύρω σου είτε συμπεριφέρεσαι ως «ονειροπόλος» είτε ως «εμψυχωτής» κι αυτή η συμπάθεια είναι μια καλή «μαγιά» για τη συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Σήμερα, ίσως θα πρέπει να δείξεις μια κάποια επιείκεια απέναντι σε οτιδήποτε δε συνάδει με τις ανειλημμένες υποχρεώσεις σου. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στους Ιχθύς σε καλεί να ξεκουραστείς ή απλά να το σκάσεις από τα προβλήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου και να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Νέες γνωριμίες κι ενδιαφέροντα σε βγάζουν από τον κόσμο των ευθυνών για να σε περάσουν σταδιακά σε εκείνον της διασκέδασης. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στους Ιχθύς μπορεί να ικανοποιήσει απόλυτα την ανάγκη σου να «παίξεις», έτσι, χωρίς πρόγραμμα. Παράλληλα βέβαια, τίθεται ένα θέμα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Αν ο Άρης στο ζώδιό σου απαιτεί τη συμμετοχή σου σε κάθε δρώμενο, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις πολλά, αλλά και να αναδείξεις τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου. Επιπλέον, με τη σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης καλείσαι να διακοσμήσεις τον χώρο σου και να δημιουργήσεις ένα όμορφο κλίμα στο σπίτι ή το γραφείο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις παραχωρούν σταδιακά τη θέση τους στη διασκέδαση και σε πιο χαλαρές στιγμές. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στους Ιχθύς αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για κάτι πιο «παιχνιδιάρικο» επικοινωνιακά κι είναι πιθανό να ενεργοποιηθείς σε διάφορους τομείς, αρχής γενομένης από τις… εξόδους και τις εκδρομές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Φαίνεται να επικρατεί μια χαλαρότητα στη διαχείριση των οικονομικών σου κι είναι εύκολο να εξανεμιστούν χρήματα για «χαζούς» λόγους. Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει και σε έξτρα έσοδα, με αποτέλεσμα ο ισολογισμός σου να καταλήξει ισορροπημένος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η εναλλαγή των καταστάσεων σε συνδυασμό με τις ποικίλες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις μπορεί να σε κάνουν να φέρεσαι ανώριμα ή παιδιάστικα, με συνέπεια να υποστείς μια κάποια κριτική, κάτι όμως που ποσώς σε ενδιαφέρει από τη στιγμή που εσύ περνάς όμορφα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes