Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (14/03)

Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (14/03)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο.

Συναίσθημα εναντίον λογικής!

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο «τρέφει» την κοινωνικότητά σου και είναι πιθανό να γνωρίσεις νέους φίλους, αλλά και να εμπλουτίσεις τα ενδιαφέροντά σου. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο έριδες με συγγενείς ή ένα νομικό ζήτημα, που θεωρούσες λυμένο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Υδροχόο θα σου δώσει ακόμη περισσότερες αφορμές για να διακριθείς κοινωνικά και επαγγελματικά, ανεξάρτητα με το ότι θα υπάρξουν και κάποιες «τριβές» ή διχογνωμίες που θα σε «κρατήσουν» για λίγο πίσω. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η στον χειρισμό των υποθέσεών σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση, παραλαμβάνοντας τη «σκυτάλη» από κάποιον πρεσβύτερο. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να αναβιώσεις δράσεις και καταστάσεις του παρελθόντος ή να ασχοληθείς με ιστορικά θέματα, δε θα λείψουν όμως και οι έντονοι διαξιφισμοί για μια παλιά υπόθεση που ξαναβγαίνει στο προσκήνιο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Σήμερα, μπορεί να νιώσεις πολύ έντονα συναισθήματα, είτε για καλό είτε... όχι! Ωστόσο, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να σε οδηγήσει στη συνειδητοποίηση ενός βάρους που «κουβαλάς» μέσα σου από παλιά, δίνοντάς σου το έναυσμα για

να το ξεφορτωθείς. Επιπλέον, σε παραπέμπει σε παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να αναστατώσει την καθημερινότητά σου με αντινομίες και παλινδρομήσεις, είτε στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου είτε στα δικά σου «θέλω», τελικά όμως όλα θα περάσουν. Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, μπορεί να αναβιώσεις ένα παλιό ενδιαφέρον σου, αλλά και να συναντήσεις πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Κατ’ αρχάς, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου και είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια αναδιάταξη του χώρου σου, αξιοποιώντας παλαιά ή αποθηκευμένα αντικείμενα. Επιπλέον όμως, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να αναζωπυρώσει οικογενειακές έριδες και περιουσιακές διαφορές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Υδροχόο προάγει τη δημιουργικότητά σου, αλλά και τα πιο «παιχνιδιάρικα» στοιχεία σου, συμβάλλοντας σε ένα μάλλον χαρούμενο κλίμα. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να καταστήσει πιο δύσκολη τη λήψη μιας λογικής απόφασης, ιδιαίτερα αν με αυτήν σχετίζονται πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να αναστατώσει την καθημερινότητά σου με επισκέψεις, έκτακτες οικιακές εργασίες ή άλλου είδους μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, όλα αυτά, ωστόσο, είναι περαστικά. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα αναζωπυρώνει οικονομικές έχθρες ή ανταγωνισμούς του παρελθόντος, ίσως όμως να αποκτήσεις ή να ανακαλύψεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα αναβιώνει κάποιες «ενοχλητικές» καταστάσεις του παρελθόντος, κάτι που μπορεί να σε «κρατήσει» πίσω. Ίσως, μάλιστα, βιώσεις μια κατάσταση συναισθηματικού «πανικού». Από την άλλη πλευρά όμως, σε ωθεί να ψάξεις για τις αρχικές αιτίες ενός προβλήματος που σε ταλαιπωρεί.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, με τις εξελίξεις να είναι αμφίσημες. Βέβαια, ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε κάνει αρκετά επιφυλακτικό/η απέναντι στο οτιδήποτε, με συνέπεια να χάσεις μεν κάποιες ευκαιρίες, αλλά και να γλιτώσεις από μπελάδες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αποδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ανοικτό. Μπορείς πάντως να ποντάρεις και στην καλή σου τύχη, που σε κάποιες περιπτώσεις θα δηλώσει εμφατικά το παρόν! Παράλληλα, ωθείσαι να αναζητήσεις ό,τι σε ενώνει με τους «ομοίους» σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να ανιχνεύσεις μια παράδοση ή έναν «θρύλο» που σίγουρα κρύβει αλήθειες ή να αξιοποιήσεις παλαιά έγγραφα ή αντικείμενα. Κατά τα άλλα όμως, μπορεί να «υποφέρεις» από δυνατά και ανεξέλεγκτα συναισθήματα ή να επηρεαστείς αρνητικά από κάτι που θα υποπέσει στην αντίληψή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes