Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 20/04

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 20/04

Σε σχέση ή free; Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου

ΚΡΙΟΣ

Το παρελθόν σε «κυνηγά» και μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή κόντρα στην όποια λογική σου. Ίσως όμως να μην γίνεται διαφορετικά, ιδιαίτερα αν έχεις κάποια απωθημένα που πρέπει να ζήσεις ή έστω «χρωστούμενα» που ήρθε η ώρα τους για να εξοφληθούν! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να θυμηθείς από κοινού με το ταίρι σου κάποιες παλιές και «ένδοξες» στιγμές, τονίζοντας εκείνα που σας ενώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου, μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με κάποιον/α που διαθέτει πολύ ζεστή αγκαλιά, με την συνέχεια να είναι ανοικτή. «Παίζει» βέβαια και η επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν σου, ίσως μάλιστα να σου κάνει νύξη για να ενώσετε τις ζωές σας για… πάντα! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε όλα τα παραπάνω δείχνουν κάπως «άβολα» κι είναι πιθανό να βρεθείς σε δίλημμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου να εντείνει τους ρυθμούς σου, όλα γίνονται πιο… γρήγορα κι αν επιθυμείς να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, θα έχεις την ευκαιρία σου. Ίσως μάλιστα να εκμεταλλευτείς το σμίξιμο μιας παρέας του παρελθόντος, είτε για να ξαναζήσεις έναν έρωτα που κάποτε έσβησε αλλά τώρα… ξαναζωντανεύει, είτε για να εκπληρώσεις ένα παλιό σου «απωθημένο» για ένα πρόσωπο, που σήμερα είναι διαθέσιμο!

Διαβάστε επίσης: Δες τι να περιμένεις στα ερωτικά σου μέχρι το τέλος Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί απλά να… απολαύσεις τα πλεονεκτήματα της, χωρίς βέβαια να έχεις το μυαλό σου σε άλλα «μπλεξίματα»! Αν πάλι είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα που ξέρεις ότι σε αγαπούν και τα αγαπάς, ίσως μάλιστα να γίνουν πολλά περισσότερα με κάποιον/α, που έχει ένα παρελθόν μαζί σου κι αυτή η οικειότητα αρκεί για μια καλή αρχή.

ΛΕΩΝ

Δεν έχει νόημα να φέρεσαι με υπεροψία όταν περιβάλλεσαι από πρόσωπα που νοιάζονται για σένα, αντίθετα δείξε την αγάπη σου και θα σου το ανταποδώσουν στο πολλαπλάσιο! Ίσως μάλιστα να συγκινηθείς από μια «τετ α τετ» εξομολόγηση. Αν πάλι η προσωπική σου ζωή σε καλύπτει πλήρως και δεν έχεις όρεξη για περιπέτειες, μπορείς να… δανειστείς για την ώρα τα πολλά επεισόδια στις ζωές των φίλων σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα παραπέμπουν στην αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος αλλά σε κάθε περίπτωση μαζί με τα ευχάριστα ενδέχεται να ενσκήψουν και κάποιες παλιές «αμαρτίες», ίσως μάλιστα να βρεθείς σε καθεστώς συναισθηματικής αδυναμίας και να μην μπορείς να σκεφτείς λογικά. Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική που σου προσφέρει η Αφροδίτη, να απολαύσεις δηλαδή τις… παροχές του έρωτα, χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις μια καλή ευκαιρία για να μπεις σε μια σχέση που έχει ουσιαστικές προδιαγραφές μονιμότητας, ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια σχέση με διαφορά ηλικίας ή μια επανασύνδεση, που μετά τον χωρισμό που προηγήθηκε έχει πλέον «μεστώσει» σαν προοπτική κι ο καθένας ξέρει τι θέλει και τι δεν θέλει από τον άλλον. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, τότε αναμένονται περισσότερες… αγκαλιές!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διαφαίνεται μια μεγάλη κινητικότητα στα προσωπικά σου κι αν είσαι μόνος/η, μπορεί να υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος από ένα πρόσωπο που σου αρέσει και σχετίζεται με την δουλειά σου, ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια «δεύτερη ευκαιρία». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση θα έχεις την ευκαιρία να την «δέσεις» περισσότερο μέσα από αμοιβαίες περιποιήσεις, πρόσεξε ωστόσο αφού πολιορκείσαι και από το… μικρόβιο της ζήλειας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ενεργός Χείρωνας στον 5ο ηλιακό «οίκο» σου αυξάνει τις ευαισθησίες σου αλλά και τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος προς το πρόσωπό σου κι αν είσαι μόνος/η δεν θέλει και πολύ για να χωθείς στην… αγκαλιά της αρεσκείας σου! Πρόσεξε μόνον μήπως το κάνεις από λύπηση. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να υπάρξουν γκρίνιες, αφού η ανάγκη σου να συμπαρασταθείς στους αδύνατους, μπορεί να παρεξηγηθεί ως ερωτικό ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κατακλύζεσαι από ευαισθησίες και «ανίκητα» συναισθήματα κι ίσως θελήσεις να ζήσεις τον έρωτα σου με ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα τηρεί φιλική στάση απέναντί σου. Αν όμως αυτό συνδυάζεται με την αναβίωση καταστάσεων που σε πλήγωσαν, τότε μάλλον θα πρέπει να το… ξανασκεφτείς! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να παραμείνεις οίκοθεν, ώστε να ζήσεις απερίσπαστος τον έρωτά σου, με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε βάζει στον πειρασμό να ενδώσεις σε μια σχέση που σίγουρα έχει πλεονεκτήματα αλλά και κάποιες… παράλληλες πλευρές, αν το πράξεις όμως να θυμάσαι ότι κανείς και τίποτε δεν σου εξασφαλίζει την δέουσα εχεμύθεια! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, ενδέχεται να ανησυχήσεις από κάποιες «ύποπτες» κινήσεις του/της συντρόφου σου αλλά τελικά μπορεί να γίνεται πολύ κακό για το τίποτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση με αφορμή κι αιτία κάποιες απαιτήσεις του/της συντρόφου σου. Ανάλογα επιθετικές μπορεί να είναι όμως και οι βλέψεις κάποιου/ας στην περίπτωση που φιλοξενηθείς κάπου ή έρθει κόσμος στο σπίτι σου, οπότε μην εμπιστεύεσαι αγνώστους. Αν πάλι είσαι μόνος/η και υπάρξει μια επανασύνδεση με μια παλιά σου αγάπη, δες το σαν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν οριστικά τα πράγματα.

Πηγή: newsbomb.gr