Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου 12/5

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου 12/5

Τι λένε τα άστρα σήμερα για σένα;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο επιτακτικό αλλά και ανυπόμονο/η σε σχέση με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου κι ίσως τελικά να «τα τσουγκρίσεις» με άτομα που σε μπλοκάρουν ή σε καθυστερούν, πρόσεξε όμως μήπως κάνεις κάποια πολύ «άτσαλη» κίνηση ή χάσεις το δίκιο σου λόγω «υπερβάλλοντος ζήλου».

Ταύρος

Ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου εγείρει κυρίως οικονομικά ζητήματα κι εδώ το θέμα δεν είναι αν θα κερδίσεις κάποιο πλεονέκτημα αλλά το αν θα καταφέρεις να το διατηρήσεις. Επιπλέον, φαίνεται πως μια οικονομική διαφωνία μπορεί να λάβει ακραίες διαστάσεις, ενώ είναι σκόπιμο να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Δίδυμοι

Ο Άρης στο ζώδιό σου αναδεικνύει έχθρες και αντιπαλότητες που μπορεί να υποψιαζόσουν αλλά τώρα πια κρατάς τα πειστήρια στα χέρια σου! Και παρότι η οριστική διακοπή των «διπλωματικών σχέσεων» θα σου αρκούσε, ίσως τελικά να δράσεις και ως «καταλύτης» παίρνοντας πάνω σου μια υπόθεση που δεν σε αφορά άμεσα αλλά αντίκειται σε κάθε έννοια δικαίου.

Καρκίνος

Με τον Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από ένα οξύ μεν αλλά περαστικό θέμα υγείας κι αν σου τύχει κάτι τέτοιο, απλά κάνε… υπομονή! Κατά τα άλλα, σε καλεί να επικεντρωθείς στα τεκταινόμενα του παρασκηνίου και στην αποκάλυψη κάποιων «υπόγειων» διαδρομών ή κρυφών εχθρών.

Λέων

Ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να δημιουργήσει μια αναταραχή στο φιλικό περιβάλλον σου, ίσως όμως να πρόκειται για ένα «επείγον» συμβάν που αφορά σε ένα φίλο ή μια φίλη. Επιπλέον, μπορεί να πάθεις κάποια ζημιά εξ αιτίας της δράσης παρανόμων ή περιθωριακών ομάδων, γι’ αυτό πάρε τα δέοντα μέτρα ασφαλείας.

Παρθένος

Ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να αφοσιωθείς ολόψυχα σε έναν στόχο, εγκαταλείποντας προς στιγμή όλα εκείνα που κατά την κρίση σου δεν επείγουν, κάτι βέβαια που μπορεί να εγείρει ενστάσεις, είτε από ένα «παραμελημένο» πρόσωπο, είτε από κάποιον «ισχυρό», που έχει διαφορετική άποψη, οπότε ας είσαι έτοιμος/η για τις σχετικές «κόντρες»!

Ζυγός

Με τον Άρη στον 9ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή ή «ειδικού σκοπού», οφείλεις ωστόσο να είσαι αρκετά πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου κι όχι μόνον όσον αφορά στις δικές σου κινήσεις, αφού μπορεί κάποιος ή… κάτι να πέσεις επάνω σου! Κατά τα άλλα θα έχεις την ευκαιρία για μια ταχύρρυθμη εκπαίδευση ή εκμάθηση.

Σκορπιός

Ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για μια θεαματική βελτίωση των οικονομικών σου, φαίνεται όμως δύσκολο να αντισταθείς στον πειρασμό να ξοδέψεις άμεσα ότι πάρεις, ειδικά αν πρόκειται να εκπληρώσεις τους… πόθους σου! Επιπλέον ίσως προκύψει μια έξωθεν απειλή για τα κεκτημένα σου.

Τοξότης

Ο Άρης απέναντί σου ενδέχεται να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό κι ίσως κάποιες από τις αντιδράσεις σου να μην είναι οι ενδεδειγμένες, ιδιαίτερα αν «κολλήσουν» κάποια πράγματα που τα θέλεις «εδώ και τώρα». Και κάτω από τέτοιες συνθήκες, το σίγουρο είναι ότι οι συνεργασίες σου αποκτούν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Αιγόκερως

Ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειες σου για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις σχετικές με την δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να αυθαιρετήσεις προκειμένου να προσπεράσεις γραφειοκρατικά εμπόδια. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να σου φέρει… ευπρόσδεκτο κόσμο στο σπίτι.

Υδροχόος

Ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου παράγει εντάσεις με αγαπημένα ή… επιθυμητά πρόσωπα, ίσως μάλιστα οι μεγαλύτερες εμπλοκές να προκύψουν εξ αιτίας της αντιπαράθεσης εγωισμών. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα υπάρξει και μια από κοινού αντιμετώπιση καταστάσεων, ικανή να ανάψει την σπίθα ενός έρωτα! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό.

Ιχθύες

Με τον Άρη στον 4ο ηλιακό οίκο σου μια οικογενειακή ένταση ή ένας… γερός καβγάς μπορεί να ταράξουν την καθημερινότητα σου, και ανεξάρτητα από το ποια ακριβώς θα είναι η αφορμή, όλα φαίνεται να οφείλονται σε απωθημένα που περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να ξεσπάσουν! Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν ζημιές σε οικοσκευές ή να αποκαλυφθούν κακοτεχνίες.