Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου 20/5

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου 20/5

Τι λένε τα άστρα σήμερα για σένα;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τον Μάιο του 2019!

Κριός

Η Σελήνη στον Τοξότη προάγει τις επαφές σου με τον έξω κόσμο, με συνέπεια η ημέρα σου να εμπλουτιστεί με νέες γνωριμίες, μετακινήσεις κι ανταλλαγές απόψεων αλλά και την προώθηση των βασικών στόχων σου. Επιπλέον, ένας ξένος ή μια ξένη τρέφει για σένα μια ιδιαίτερη συμπάθεια και δεν έχεις παρά να επωφεληθείς!

Ταύρος

Με την Σελήνη στον Τοξότη καλείσαι να διαπραγματευτείς ή να ρυθμίσεις θέματα που μπορεί να αφορούν στην φορολογία, ένα δάνειο, μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση, κάτι όμως που μάλλον θα συνδυαστεί με την δημοσιοποίηση των οικονομικών σου δεδομένων. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες της καθημερινότητας.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Δίδυμοι

Η Σελήνη απέναντί σου δίνει τον πρώτο λόγο στις δημόσιες σχέσεις σου και σίγουρα μπορείς να ωφεληθείς, είτε γνωρίζοντας πρόσωπα-κλειδιά, είτε συνάπτοντας μια χρήσιμη συμφωνία. Επιπλέον, μια πρόταση συνεργασίας μπορεί να αναβαθμίσει πλήρως τα οικονομικά σου Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο ανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις για εργασιακά θέματα, που μπορεί να σου ανοίξουν τον δρόμο για μια διάκριση ή την διαφήμιση-προώθηση του έργου σου. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση από ένα άτομο που σε βλέπει κι… αλλιώς, χωρίς ωστόσο να σε δεσμεύει αυτό! Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει σε επαγρύπνηση.

Λέων

Με την Σελήνη στον Τοξότη οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αποκτούν πιο διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, ίσως μάλιστα να υπάρξει και ένα παιχνίδι που θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, μπορεί να χαρείς από μια επιτυχία των παιδιών σου. Παράλληλα όμως, με τον Άρη στον Καρκίνο οφείλεις να ρίξεις μια… ματιά και στα παρασκήνια.

Παρθένος

Με την Σελήνη στον Τοξότη ευνοούνται οι περιουσιακές ρυθμίσεις ενώ είναι πιθανό, είτε να έρθει κόσμος στο σπίτι σου είτε να φιλοξενηθείς σε ένα «χάι» μέρος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ίσως ενοχληθείς από την δημοσιοποίηση μιας οικογενειακής υπόθεσης ή από τα πολλά «σούρτα-φέρτα». Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο δημιουργεί «θέματα» στις φιλίες σου.

Ζυγός

Με την Σελήνη στον Τοξότη να ευνοεί τα ταξίδια και την κοινωνική ζωή, δεν έχεις παρά να απολαύσεις τα όσα σου προσφέρονται, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα άνετο όσο και διασκεδαστικό περιβάλλον. Επιπλέον ένας γνωστός ή συγγενής σου κάνει το… χατίρι! Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Καρκίνο σε κάνει πολύ συναισθηματικό και δεν σε βοηθά.

Σκορπιός

Με την Σελήνη στον Τοξότη να σου ανοίγει νέα «κανάλια» δικτύωσης, η ημέρα προσφέρεται για να δρομολογήσεις μια οικονομική διαπραγμάτευση ή συμφωνία, που θα βελτιώσει κατά πολύ την θέση σου. Επιπλέον μπορεί να βρεις στον δρόμο χρήματα, αντικείμενα ή έγγραφα, που η παράδοσή του στον νόμιμο κάτοχο θα έχει θετικές συνέπειες για σένα.

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιό σου καθιστά κομβικό τον ρόλο σου στις εξελίξεις, με αποτέλεσμα τόσο την προσωπική σου ανάδειξη, όσο και την βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου, φρόντισε ωστόσο να μην αναλωθείς αποκλειστικά και μόνον στο τι κάνει ο ένας κι ο άλλος. Επιπλέον είναι πιθανό να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με άτομα και φορείς του εξωτερικού.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να επικεντρωθεί, τόσο στα εργασιακά σου, όπου η φυσική σου παρουσία θα παίξει καταλυτικά θετικό ρόλο, όσο και σε εκείνα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο, αφού με κάποιο… περίεργο τρόπο όλα τα μυστικά καταλήγουν σε σένα! Ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε μια συνομωσία με καλό σκοπό!

Υδροχόος

Φαίνεται πως ανοίγει ένας νέος κύκλος γνωριμιών και κοινωνικότητας, που μπορεί να συνδυαστεί και με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Επιπλέον, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να συνδράμεις στην προσπάθεια ενός φίλου ή μιας φίλης, αφού τελικά θα επωφεληθείς παίρνοντας «μέρισμα» από μια διάκριση ή επιτυχία του/της!

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο, που μπορεί να σου «ανοίξει πόρτες» και γενικότερα να σε βοηθήσει να δικτυωθείς. Ίσως μάλιστα να πετύχεις και μια σημαντική συμφωνία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου. Επιπλέον, μπορεί να κερδίσεις «πόντους» από την συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση.