«Είναι περίπλοκο»: Τα ζώδια που σε κάνουν να αναρωτιέσαι εάν έχετε σχέση

«Είναι περίπλοκο»: Τα ζώδια που σε κάνουν να αναρωτιέσαι εάν έχετε σχέση

Είναι ό, τι να 'ναι...

Μπορεί να μιλάτε κάθε ημέρα, να βγαίνετε καιρό, να λειτουργείτε σαν ζευγάρι, ωστόσο, δεν είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε σε σχέση. Αυτός ο άλλος σας μπερδεύει. Μήπως ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια;

Διαβάστε επίσης: Ποια πλευρά του εαυτού σου «θάβεις» συστηματικά;

Υπάρχουν ζώδια που κάνουν τον άνθρωπο που βγαίνουν ραντεβού να έχει ένα μεγάλο ερωτηματικό στο μυαλό του. «Τώρα εμείς έχουμε σχέση;», αναρωτιούνται και απάντηση δεν παίρνουν. Μην νομίζετε πως δεν σας θέλουν στη ζωή τους, απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται… Ποια ζώδια είναι αυτά;

Δεν το κάνουν επίτηδες, φταίνε οι δυο του εαυτοί. Ο Δίδυμος μπορεί να περνά χρόνο μαζί σας, ωστόσο, δεν είναι πολύ σίγουροι εάν θέλουν να δεσμευτούν ή να αφήσουν την κατάσταση ρευστή. Ποιος ξέρει, μπορεί στην άλλη γωνία να βρουν κάποιον άλλον που να τους αρέσει περισσότερο… Ούτε αυτοί ξέρουν!

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Το ζώδιο του Ζυγού

Μπορεί να νομίζετε πως είναι ο σχεσάκιας του ζωδιακού και μπορεί να είναι ένα από τα ζώδια που γεννήθηκαν για να βάλουν κουλούρα, ωστόσο, ο Ζυγός είναι με τις ώρες του. Τι σημαίνει αυτό; Οταν είναι να μπει σε σχέση, κάθεται και το ζυγίζει μέσα του, προκειμένου να βεβαιωθεί πως η απόφασή του είναι σωστή. Μέχρι να αποφασίσει, κάντε υπομονή.

Το ζώδιο του Υδροχόου

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που δεν ξέρει τι του γίνεται… Μπορεί σε άλλους τομείς της ζωής του να είναι σοβαρός, στις σχέσεις του είναι αυτό που λένε «ό,τι να ‘ναι», γι΄αυτό, άλλωστε, είναι και ένα από τα ζώδια που μάλλον δεν θα παντρευτεί ποτέ. Αυτό συμβαίνει διότι μπορεί μια μέρα να ξυπνήσει και να θέλει φύγει από τη χώρα, οπότε δεν θέλει εσένα να τον κρατήσεις πίσω.

Πηγή: iefimerida.gr