Πανσέληνος Μαρτίου στην Παρθένο: Ένας έρωτα για τη ζωή, ένας έρωτα για την άνοιξη

Πανσέληνος Μαρτίου στην Παρθένο: Ένας έρωτα για τη ζωή, ένας έρωτα για την άνοιξη

Το πώς παίρνεις τα πράγματα έχει μεγαλύτερη αξία, από το τι συμβαίνει

«Η τελετή της αθωότητας πνίγεται. Οι καλύτεροι χωρίς πεποίθηση, ενώ οι χειρότεροι είναι γεμάτοι από την ένταση του πάθους…» Ο William Butler Yeats το έγραψε αυτό το 1865, μα λες και δεν πέρασε μια μέρα. Είναι η ανθρώπινη φύση βλέπεις που κάνει κύκλους γύρω από το καλό και το κακό, παγιδευμένη σε καρμικές ατραπούς.

Αδιέξοδο;

Απελπισία;

Κυνισμός;

Όχι, όσο ο Ποσειδώνας σε σκεπάζει με το πέπλο του.

Ονειρέψου, λοιπόν, για να μείνεις ζωντανός.

Η Πανσέληνος του Μαρτίου τρέφει τα όνειρά σου για έναν καλύτερο κόσμο. Με τα φτερά της σε ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς, σε ανεβάζει στο δένδρο των ευχών σου. Να ευχηθείς αγάπη και ειρήνη. Να ευχηθείς όμως μέσα από την ψυχή σου, ούτε χλιαρά, ούτε τυπικά. Κι όχι δεν ματαιοπονείς. Μόνο πίστεψέ το και θα γίνει, ακόμη κι αν δεν γίνει.

Το πώς παίρνεις τα πράγματα έχει μεγαλύτερη αξία, από το τι συμβαίνει. Δεν σου ζητώ να εθελοτυφλείς, μόνο να κρατήσεις επαφή με τον ανώτερο εαυτό σου. Ξέρεις ότι η κοινωνία θα αργήσει να σε φτάσει, μα δες το πνεύμα σου, σαν φάρο, που της δείχνει ένα ασφαλές λιμάνι.  Άνοιξε την καρδιά σου, βούτα στο μεγαλείο σου κι αγάπησε αυτούς που κυλιούνται ακόμη στο βούρκο του μίσους, ανίσχυρες μαριονέτες στα χέρια των ισχυρών. Ξέρεις ακόμη ότι το χρήμα κυβερνά, μα μην επιτρέψεις να σε ορίσει.  

Μπες μέσα σου κι ανακάλυψε τους θησαυρούς που κρύβεις. Τις υπερβάσεις σου κι ύστερα μοίρασέ τις στον άνεμο, να γίνουν σπόροι ελπίδας, να γεννήσουν την χαρά, να φωτίσουν τα πρόσωπα των παιδιών που η μοίρα τα καταδίκασε να ζήσουν τους πολέμους των μεγάλων, να βαριανασαίνουν φορτωμένα με τον σταυρό του μαρτυρίου. Μια καλή κουβέντα, ένα μοίρασμα αγάπης σου ζητώ. Έναν έρωτα για τη ζωή, έναν έρωτα για την άνοιξη που έρχεται. 

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr