Λάβρος ο Γιώργος Λιλλήκας προς τους συνυποψηφίους του – «...να μείνουν άδειες οι καρέκλες τους»

Λάβρος ο Γιώργος Λιλλήκας προς τους συνυποψηφίους του – «...να μείνουν άδειες οι καρέκλες τους»

Τι ζητά από τα τηλεοπτικά κανάλια ο Γιώργος Λιλλήκας.

Σε ανακοίνωσή του με πολλούς αποδέκτες ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργος Λιλλήκας εξαπολύει τα πυρά του προς του συνυποψηφίους του αναφέροντας πως «βρισκόμαστε ενάμιση μήνα πριν τις Προεδρικές εκλογές και διαπιστώνω ότι τα επιτελεία Αναστασιάδη-Παπαδόπουλου και Μαλά, συντονισμένα πλέον εργάζονται για να αποστερήσουν από τους Κύπριους πολίτες τη δυνατότητα να δουν συζητήσεις μεταξύ των υποψηφίων. Είμαστε η μόνη Ευρωπαϊκή χώρα και ενδεχόμενα η μόνη χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα όπου δεν θα δοθεί από ότι φαίνεται η δυνατότητα να δουν οι πολίτες τους υποψήφιους Πρόεδρους, να τους συγκρίνουν στα επιχειρήματα και στις Προτάσεις τους ώστε να μπορούν να αποφασίσουν ποιόν θα ψηφίσουν.

Είναι περίεργη η αντίληψη που έχουν οι κύριοι Αναστασιάδης-Μαλάς και Παπαδόπουλος για τη δημοκρατία. Η δημοκρατία εδράζεται στον διάλογο και στην αντιπαράθεση επιχειρημάτων και Προτάσεων και όχι στους παράλληλους μονολόγους. ΟΙ μονόλογοι ουσιαστικά αποστερούν ένα αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών ώστε να δουν ποιοι και κατά πόσο γνωρίζουν σε βάθος τα ζητήματα.

Καλώ όλα τα τηλεοπτικά κανάλια όπως προβούν σε ανοιχτή πρόσκληση προς τους υποψήφιους για ντιπέιτς και όποιοι υποψήφιοι δεν παρουσιαστούν να μείνουν άδειες οι καρέκλες τους. Αυτό απαιτεί η δημοσιογραφική δεοντολογία, αυτό απαιτεί το δικαίωμα του κυπριακού λαού να δει και να συγκρίνει και να κρίνει τους υποψήφιους».

Διαβάστε περισσότερα για την Πολιτική πατώντας εδώ!