Ψήφισε ο Α. Κυπριανού: «Οι προεδρικές θα καθορίσουν το χειρισμό μεγάλων και καθημερινών θεμάτων» VID

Ψήφισε ο Α. Κυπριανού: «Οι προεδρικές θα καθορίσουν το χειρισμό μεγάλων και καθημερινών θεμάτων» VID

Οι προεδρικές εκλογές θα καθορίσουν πώς θα τύχουν χειρισμού τα μεγάλα εθνικά ζητήματα αλλά και τα καθημερινά που επηρεάζουν τη ζωή των απλών ανθρώπων, των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες στη ζωή, δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ `Αντρος Κυπριανού μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Λύκειο Στροβόλου, εκφράζοντας παράλληλα λύπη γιατί κάποια επιτελεία έχουν παραβιάσει τις τελευταίες ημέρες τη νομοθεσία.

Ο κ. Κυπριανού, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του και στελέχη του επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Σταύρου Μαλά, είπε πως οι σημερινές εκλογές αποτελούν την κορύφωση της δημοκρατίας και πως έχει τεράστια σημασία ο κόσμος να συμμετάσχει σε αυτή την εκλογική διαδικασία.

"`Εχει τεράστια σημασία λοιπόν να εξασφαλίσουμε όλα αυτά τα ζητήματα, το Κυπριακό, τα ενεργειακά, τα ζητήματα που αφορούν την οικονομία, η καταπολέμηση των σκανδάλων, της διαφθοράς, η ανάγκη για προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, η αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων για τους απλούς ανθρώπους να τύχουν της καλύτερης δυνατής αντιμετώπισης", ανέφερε ο κ. Κυπριανού.

Υπογράμμισε ότι "δεν πρέπει να αφήσουμε άλλους να αποφασίζουν για εμάς. Πρέπει να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας και ο καθένας με την δική του ψήφο να καθορίσει ποίοι θα ήθελε να τον εκπροσωπήσουν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση στο δεύτερο γύρο, και στη συνέχεια βέβαια και στην προεδρία της Δημοκρατίας".

"`Εχει τεράστια σημασία να μην αδιαφορήσουμε γιατί αυτό θα επηρεάσει και το μέλλον των επόμενων γενιών, και είναι κρίμα για λόγους πικρίας και απογοήτευσης να αφήσουμε στο περιθώριο τα προβλήματα των νέων γενιών, των επόμενων γενιών. Καλώ λοιπόν τον κόσμο να συμμετάσχει μαζικά σε αυτή τη διαδικασία", επεσήμανε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Παράλληλα εξέφρασε λύπη "γιατί κάποια επιτελεία έχουν παραβιάσει τις τελευταίες ημέρες τη νομοθεσία. Αυτό δεν περιποιεί τιμή για την πολιτική ζωή στον τόπο μας. Αυτά τα πράγματα θα έπρεπε να γίνονται σεβαστά από όλους, και να καταλάβουμε ότι εκείνο που έχει περισσότερη σημασία είναι η αξιοπιστία του καθενός μας, και να θυμόμαστε ότι πάντοτε υπάρχει και η επόμενη ημέρα. Να μην συμπεριφερόμαστε με τρόπο που να απαξιώνει την πολιτική ζωή, αλλά και να προσβάλλει και τα ίδια τα άτομα τα οποία συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο".

Απηύθυνε, τέλος, έκκληση "τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά, να τερματιστούν όλα αυτά τα οποία έγιναν τις τελευταίες μέρες και να αποδείξουμε ότι είμαστε μια σύγχρονη δημοκρατική χώρα, η οποία σέβεται τις νομοθεσίες, σέβεται τις διαδικασίες, και σέβεται και τα αποτελέσματα της βούλησης του λαού".

Διαβάστε περισσότερα για την Πολιτική πατώντας εδώ!