Προεδρικές: Η δήλωση Αναστασιάδη πριν το debate - «Δεν διαχωρίζω αριστερούς, κεντρώους, σοσιαλιστές»

Προεδρικές: Η δήλωση Αναστασιάδη πριν το debate - «Δεν διαχωρίζω αριστερούς, κεντρώους, σοσιαλιστές»

Δείτε τι δήλωσε ο ΠτΔ και υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας πριν την έναρξη του debate.

Εστιάζω την προσοχή μου σε ολόκληρο τον κυπριακό λαό, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και υποψήφιος για επανεκλογή Νίκος Αναστασιάδης, προσερχόμενος στο στούντιο του ΡΙΚ όπου θα διεξαχθεί η τηλεοπτική αναμέτρηση με τον επίσης υποψήφιο Σταύρο Μαλά για τον β` γύρο των προεδρικών εκλογών.

Δείτε επίσης: Προεδρικές: Η δήλωση Μαλά λίγο πριν το debate - «Την επόμενη Κυριακή δεν θα εκλεγεί ο κανένας αλλά…»

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι εστιάζει την προσοχή του σε ολόκληρο τον κυπριακό λαό, λέγοντας ότι `δεν διαχωρίζω ούτε Αριστερούς, ούτε Κεντρώους, ούτε Σοσιαλιστές δεν υπάρχει χρώμα στα προβλήματα, δεν υπάρχουν αντίπαλοι εκτός από τα προβλήματα`.

Χαίρομαι, είπε, `που έγινε αποδεκτή η εισήγησή μου να γίνει μια ανοικτού τύπου συζήτηση, ένας διάλογος που να επιτρέπει στον καθένα να αναπτύξει και τις θέσεις και τις προγραμματικές του αλλά ιδιαίτερα για μια κυβέρνηση να παρουσιάσει και τα πεπραγμένα όπως βεβαίως και ο κ. Μαλάς τους δικούς του προγραμματισμούς`.

Ελπίζω και πιστεύω, συνέχισε, `ότι ο λαός έχει αποτυπώσει κρίση και άποψη για το έργο της Κυβέρνησης για το που βρίσκεται σήμερα ο τόπος και μπροστά στο δίλημμα εάν θα συνεχίσουμε με σταθερά βήματα μπροστά ή εάν θα επιτρέψουμε επανάληψη μιας όχι τόσο ικανοποιητικής κατάστασης που αντιμετωπίσαμε το 2013 όταν πλησιάσαμε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και μαζικά θα προσέλθει στις κάλπες την Κυριακή έτσι ώστε με τη δική του βούληση, γιατί είναι η δική του ώρα, να αποφασίσει ποιος είναι εκείνος που θα πρέπει να αναλάβει τα ηνία την επόμενη πενταετία`.

Διαβάστε περισσότερα για την Πολιτική πατώντας εδώ!