Αυτή είναι η απόφαση του ΕΛΑΜ για τον Β’ γύρο των Προεδρικών εκλογών

Αυτή είναι η απόφαση του ΕΛΑΜ για τον Β’ γύρο των Προεδρικών εκλογών

Την απόφαση του για τον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών γνωστοποίησε πριν από λίγο το ΕΛΑΜ.

Διαβάστε επίσης: Αρχιεπίσκοπος Vs Μαλάς: «Τι να σχολιάσω; Αφού δεν θα εκλεγεί!...» (VIDEO)

Το ΕΛΑΜ με απόφαση των συλλογικών του οργάνων προτρέπει τους ψηφοφόρους που το τίμησαν με τη ψήφο τους να πράξουν κατά την κρίση τους στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Σε ανακοίνωσή του το ΕΛΑΜ αναφέρεται στο ερωτηματολόγιο που απέστειλε στους δύο διεκδικητές της προεδρίας.

Για τον Νίκο Αναστασιάδη, το ΕΛΑΜ αναφέρει ότι η απάντηση που τους απέστειλε «δεν μας ικανοποίησε». «Είναι εμφανές το χάσμα μεταξύ των πολιτικών μας θέσεων σε αρκετά ζητήματα», προσθέτει.

Για τον Σταύρο Μαλά, το ΕΛΑΜ αναφέρει πως το ότι «επέλεξε να αγνοήσει ένα κοινοβουλευτικό κόμμα είκοσι δύο χιλιάδων ψηφοφόρων, δεικνύει μια παντελώς αντιδημοκρατική συμπεριφορά και επαναφέρει στις μνήμες μας σοβιετικού τύπου καθεστώτα στα οποία δεν υπήρχε το δικαίωμα της αντίθετης άποψης».

«Η κίνηση του Επιτελείου του Σταύρου Μαλά και του ΑΚΕΛ, αποδεικνύει ξεκάθαρα ποιός υιοθετεί φασιστικές νοοτροπίες και τακτικές, οι οποίες αντί να φέρνουν την ενότητα στον λαό, καλλιεργούν την διχόνοια, που έχει ως στόχο να καλύψει τα σκάνδαλα που βαραίνουν το συγκεκριμένο κόμμα», σημειώνει, προσθέτοντας πως «η ΑΚΕΛική προπαγάνδα, των τελευταίων ημερών, ούτε μας τρομάζει, ούτε μας λυγίζει».

Λέγοντας πως το «δεν θεωρούμε τους ψηφοφόρους μας κομματική ιδιοκτησία αλλά ανθρώπους με ελεύθερη βούληση» το ΕΛΑΜ καταλήγει: «Ως εκ τούτου, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τους εμπιστεύεται απόλυτα και τους καλεί να πράξουν κατά την κρίση τους αυτό που θεωρούν ορθότερο, στον Β’ Γύρο των Προεδρικών εκλογών του 2018».

Διαβάστε περισσότερα για την Πολιτική πατώντας εδώ!