Τα κόμματα «μίλησαν»! Αυτούς θα στηρίξουν στον Β Γύρο - Συγκεντρωτικά τι αποφάσισαν

Τα κόμματα «μίλησαν»! Αυτούς θα στηρίξουν στον Β Γύρο - Συγκεντρωτικά τι αποφάσισαν

Τον «εκλεκτό» τους για το δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών, επέλεξαν τα κόμματα της κυπριακής πολιτικής σκηνής. Μαλάς, Αναστασιάδης ή κανένας;

Μετά από προεργασίες και ενδοκομματικές συναντήσεις τα κόμματα της Κύπρου, αποφάσισαν για το ποιον υποψήφιο θα στηρίξουν στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών εκλογών.

Διαβάστε επίσης: 

  • ΕΛΑΜ

Με τον Σταύρο Μαλά να επιστρέφει το ερωτηματολόγιο του ΕΛΑΜ - χωρίς να ανοιχτεί – και τις απαντήσεις του Προέδρου Αναστασιάδη να μην ικανοποιούν, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, αποφάσισε την ψήφο κατά βούληση, την οποία και γνωστοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 2/2.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

  • ΚΙΝΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Με ποσοστό 69,23% η Εκλογική Συνδιάσκεψη του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών αποφάσισε το βράδυ της Πέμπτης 1/2, κατά βούληση ψήφο στον β΄ γύρο των προεδρικών εκλογών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

  • ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Το Κεντρικό Συμβούλιο της Αλληλεγγύης ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση του Εκτελεστικού Συμβουλίου του κινήματος για μη υποστήριξη ούτε του Νίκου Αναστασιάδη, αλλά ούτε και του Σταύρου Μαλά στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

  • ΕΔΕΚ

Την εισήγηση του Πολιτικού Γραφείου να μην στηριχθεί ούτε η υποψηφιότητα Νίκου Αναστασιάδη, ούτε Σταύρου Μαλά, υιοθέτησε ομόφωνα το βράδυ της Πέμπτης 1/2 η Κεντρική Επιτροπή της ΕΔΕΚ, στη Λεμεσό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

  • ΔΗΚΟ

Η Κεντρική Επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος, σε συνεδρίαση της, την 31η Ιανουαρίου 2018, υιοθέτησε ομόφωνα την εισήγηση του Εκτελεστικού Γραφείου για το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, για μη στήριξη κανενός εκ των δυο υποψηφίων για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

  • ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ούτε Νίκο Αναστασιάδη, ούτε Σταύρο Μαλά, αλλά «κατά συνείδηση» είναι η απόφαση της Ανώτατης Συγκλήτου της Συμμαχίας Πολιτών για τον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών, που πάρθηκε το βράδυ της Τετάρτης 31/1.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

  • ΟΑΔ

Την υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά αποφάσισε να στηρίξει στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών το Κόμμα Δικαιοσύνης – ΟΑΔ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

  • ΕΓΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος «Εγώ ο Πολίτης» αποφάσισε κατά πλειοψηφία την υποστήριξη του Σταύρου Μαλά στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών του 2018.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

  • Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β

Την στήριξή του στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, εξέφρασε με δηλώσεις του το μεσημέρι της Παρασκευής 2/2, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’.

Διαβάστε περισσότερα για την Πολιτική πατώντας εδώ!