ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Οι πρώτες αντιδράσεις στα επιτελεία Αναστασιάδη - Μαλά μετά τα exit polls

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Οι πρώτες αντιδράσεις στα επιτελεία Αναστασιάδη - Μαλά μετά τα exit polls

Κοντράστ συναισθημάτων στα επιτελεία των δύο υποψηφίων στο άκουσμα των exit polls.

Στις 6 ακριβώς τα exit polls των καναλιών δόθηκαν στη δημοσιότητα και όλα ανεξαιρέτως δείχνουν ως νικητή των Νίκο Αναστασιάδη με διαφορά από από 6% μέχρι 10%.

Επιτελείο Αναστασιάδη

Σε χειροκροτήματα ξέσπασε ο κόσμος στο Κεντρικό Εκλογικό Επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των exit polls, φωνάζοντας το σύνθημα "Σεισμός-σεισμός Συναγερμός".

Ανώτερο στέλεχος του επιτελείου ανέφερε πως αυτό που μετρά είναι η κάλπη και πως ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα exit polls θα περιμένουν το τι θα βγάλει η κάλπη.

Είναι εκλογές και για εμάς αυτό που μετρά είναι η ψήφος στην κάλπη και θα αναμένουμε τα αποτελέσματα όπως θα ανακοινώνονται, είπε.

Επιτελείο Μαλά

Στο εκλογικό επιτελείο του βρίσκεται ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σταύρος Μαλάς με στενούς συνεργάτες ενώ πριν λίγο ήρθε και η σύζυγός του, Ζαχαρούλα Μαλά.

Δεκάδες υποστηρικτές του κ. Μαλά βρίσκονται επίσης στο επιτελείο και παρακολούθησαν από γιγαντοοθόνη τα αποτελέσματα των exit polls χωρίς αντιδράσεις. Ο κ. Μαλάς αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Διαβάστε επίσης: LIVE ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2018: Η Κύπρος εκλέγει Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Αυτός είναι ο Πρόεδρος της Κύπρου σύμφωνα με τα Εxit Polls - ΠΙΝΑΚΕΣ