Ο ΔΗΣΥ συγχαίρει το ΔΗΚΟ για την ψήφιση του νόμου για πωλήσεις δανείων

Ο ΔΗΣΥ συγχαίρει το ΔΗΚΟ για την ψήφιση του νόμου για πωλήσεις δανείων

Ανησυχία για τις καθυστερήσεις στις αναδιαρθρώσεις δανείων εκ μέρους των τραπεζών εκφράζει ο ΔΗΣΥ.

Τη σημασία που έχει η ψήφιση του νομοσχεδίου για τις πωλήσεις δανείων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος των μη εξυπηρετούμενων δανείων σημειώνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός με ανακοίνωσή του. Στην ίδια ανακοίνωση επαινεί και η θετική στάση που επέδειξε το Δημοκρατικό Κόμμα, συμβάλλοντας εποικοδομητικά στο κοινοβουλευτικό έργο.

"Αντιμετωπίζουμε το νομοσχέδιο ως ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς την περαιτέρω ομαλοποίηση του τραπεζικού τομέα", επισημαίνει η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, τονίζοντας ότι για την εξυπηρέτηση του σκοπού αυτού θα πρέπει να επιδεικνύεται συναίνεση και σύνθεση απόψεων μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων της χώρας.

Υπογραμμίζοντας την ανησυχία για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στις αναδιαρθρώσεις δανείων εκ μέρους των τραπεζών, ο ΔΗΣΥ καλεί τις τράπεζες να επιδείξουν μεγαλύτερο ζήλο προς αυτή την κατεύθυνση αυτή.."Με την υιοθέτηση των απαραίτητων νομοθετημάτων που θα συμβάλουν στην αντιμετώπιση της πρόκλησης που έχουμε ενώπιον μας και που ονομάζεται μη εξυπηρετούμενα δάνεια", καταλήγει.