Τα έψαλλαν στον Αναστασιάδη!

Τα έψαλλαν στον Αναστασιάδη!

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης άκουσε σήμερα τα Κάλαντα, στο Προεδρικό Μέγαρο, από την Αστυνομία, την Εθνική Φρουρά και την ΕΛΔΥΚ, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, το μεσημέρι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης άκουσε τα Κάλαντα από τη φιλαρμονική της Αστυνομίας Κύπρου στην παρουσία και του προσωπικού του Προεδρικού Μεγάρου.

Στη συνέχεια, o Πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε τα Κάλαντα από τη φιλαρμονική της Εθνικής Φρουράς και ακολούθως από τη φιλαρμονική της ΕΛΔΥΚ.

Μιλώντας στα μέλη των φιλαρμονικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα. Μιλώντας στους στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς, ο Πρόεδρος τους ευχήθηκε το 2015 να φέρει την ειρήνη, ενώ μιλώντας στα μέλη της ΕΛΔΥΚ ευχήθηκε «το 2016 να είναι χρόνος ειρήνης που να μη χρειαζόμαστε προστασία, την οποία μας έχετε αφειδώλευτα (δώσει), για αυτό και υπάρχει η Κυπριακή Δημοκρατία και εύχομαι να είναι ένας χρόνος που θα σας οδηγήσει όλους στα σπίτια σας αφήνοντας πίσω σας μια χώρα με ειρήνη, ασφάλεια και προοπτική».