Ειρήνη Χαραλαμπίδου: Θλιβερό, 7 μήνες μετά να τεκμηριώνεται η αλήθεια (photo)

Ειρήνη Χαραλαμπίδου: Θλιβερό, 7 μήνες μετά να τεκμηριώνεται η αλήθεια (photo)

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ σχόλιασε το πόρισμα της Αστυνομίας που είδε σήμερα το φως της δημοσίοτητας, σχετικά με το γνωστό επεισόδιο μεταξύ της ιδίας και του του βουλευτή του ΔΗΣΥ Ανδρέα Κυπριανού.

Η κ. Χαραλαμπίδου σε σχετική ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης χαρακτήρισε θλιβερό το γεγονός ότι 7 μήνες μετά την καταγγελία τεκμηριώνεται η αλήθεια.

Επίσης η βουλευτής του ΑΚΕΛ έγραψε στο σχόλιό της ότι, αν δεν προέβαινε στη συγκεκριμένη καταγγελία υπήρχε το ενδεχόμενο «οι κατηγορούμενοι να γίνονταν κατήγοροι».

Αυτούσια η ανάρτηση της κυρίας Χαραλαμπίδου:

Είναι θλιβερό 7 μήνες μετά να τεκμηριώνεται η αλήθεια ! Μια αλήθεια που αφήνει πολλούς εκτεθειμένους.Και ίσως σε αυτο πρεπει να εστιασουμε. Πως να ενεργήσουμε για να μην υπάρξει επαναληψη τετοιων γεγονότων οπου ο καθενας κρυβεται πίσω απο το συστημα. " Να λύσουμε το θέμα εντός κοινοβουλίου. Δεν επρεπε να αναμιχθει η αστυνομία " είχε πει τοτε ο Πρόεδρος της Βουλής. Αν δεν γινοταν καταγγελία στην αστυνομία τοτε η αλήθεια θα χανοταν μεσα απο τις πολιτικές δηλώσεις. Ο καθενας θα ελεγε τα δικά του και το συστημα θα βολευοταν αλλη μια φορά . Οι κατηγορούμενοι θα γινονταν κατηγοροι και τετοιες συμπεριφορές είδαμε αμεσως μετα την απόφαση του ΓΕ. Ειμαι της παλιάς σχολής . Τεκμηριώνεις αυτα που λες και παλευεις μεχρι τελους για το δίκαιο και παρακαλας να βρεθουν και καποιοι εντιμοι στο δρόμο που δεν τους εχει διαφθειρει το συστημα και η συναλλαγή.

Δείτε το σχόλιο:

ποτ