ΔΗΚΟ για διαρροή εγγράφου: Κακοστημένο παιγνίδι του Προεδρικού

ΔΗΚΟ για διαρροή εγγράφου:  Κακοστημένο παιγνίδι του Προεδρικού

Το ΔΗΚΟ υποστηρίζει ότι ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ ανησυχούν ότι αν ο κόσμος ενημερωθεί για τις συνομιλίες θα απορρίψει την πρότασή τους.

Και επιβεβαιώθηκε επίσης, για μια ακόμη φορά, ότι η κυβέρνηση και τα κόμματα ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ, που στηρίζουν την πολιτική της στο κυπριακό, θέλουν το λαό στο σκοτάδi, σχολιάζει με ανακοίνωσή του το Δημοκρατικό Κόμμα.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ

Η διαρροή του εγγράφου του Εθνικού Συμβουλίου είναι ένα κακοστημένο παιγνίδι του Προεδρικού, που θυμίζει βυζαντινισμούς του χειρίστου είδους.

Προφανώς και είναι από το Προεδρικό που έγινε η διαρροή, καθώς είναι ο κ. Αναστασιάδης που θα ήθελε να υπάρξει αφορμή, για να μην υλοποιηθεί η απόφαση του να δώσει στα κόμματα έγγραφα των διαπραγματεύσεων.

Από την πρώτη στιγμή που ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναγκάστηκε, μετά την πίεση του Δημοκρατικού Κόμματος, να ενημερώσει με έγγραφα τα κόμματα, είχαμε αμφιβολίες για την ειλικρίνεια των προθέσεων του.

Δυστυχώς, οι υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν.

Και επιβεβαιώθηκε επίσης, για μια ακόμη φορά, ότι η κυβέρνηση και τα κόμματα ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ, που στηρίζουν την πολιτική της στο κυπριακό, θέλουν το λαό στο σκοτάδι.

Ανησυχούν ότι εάν ο λαός ενημερωθεί, θα απορρίψει και αυτά που διαπραγματεύονται και αυτά που αποδέχτηκαν.