ΕΔΕΚ για Κυπριακό: «Ελάτε να μάθετε αυτά που σας αποκρύβουν»

ΕΔΕΚ για Κυπριακό: «Ελάτε να μάθετε αυτά που σας αποκρύβουν»

Η ΕΔΕΚ μέσω ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου, ανακοίνωσε τη διοργάνωση ανοικτών εκδηλώσεων σε όλη την Κύπρο για το Κυπριακό.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση.
Η ΕΔΕΚ ενημερώνει το λαό για τις συνομιλίες

Ανοιχτές εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο με κεντρικό μήνυμα «Ελάτε να μάθετε αυτά που σας αποκρύβουν» διοργανώνει η ΕΔΕΚ για το κυπριακό. Κεντρικός ομιλητής σε όλες τις εκδηλώσεις θα είναι ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ ο οποίος θα ενημερώσει τους πολίτες για τη μέχρι στιγμής πορεία των συνομιλιών, τις συγκλήσεις, τις διαφωνίες και τα θέματα που δεν έχουν ακόμη συζητηθεί αλλά και για τα ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα που επηρεάζονται με βάση τις συμφωνίες Αναστασιάδη-Ακιντζί.

Για κάθε θεματική ενότητα η ενημέρωση των πολιτών θα γίνεται στη βάση συγκεκριμένων στοιχείων, γνωματεύσεων ειδικών και αναλύσεων εμπειρογνωμόνων.
Σκοπός της ΕΔΕΚ είναι να ενημερωθούν οι πολίτες για όλα αυτά που συζητούνται και συμφωνούνται πίσω από κλειστές πόρτες και αφορούν το μέλλον του Κυπριακού Ελληνισμού.

Η πρώτη εκδήλωση της ΕΔΕΚ θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό αύριο Πέμπτη στο αμφιθέατρο «Τάσσος Παπαδόπουλος» στο ΤΕΠΑΚ. Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής ΕΔΕΚ Λεμεσού Λεύκιος Δοράτης.

Η δεύτερη εκδήλωση της ΕΔΕΚ για ενημέρωση των πολιτών θα γίνει στη Λευκωσία στις 15 Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Λυσσαρίδη στις 19:30. Θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις και στην υπόλοιπη Κύπρο.