Αποκλειστική συνέντευξη Δημήτρη Συλλούρη: Βουλευτικές, σκάνδαλα Οικονομίας και Κυπριακό

Αποκλειστική συνέντευξη Δημήτρη Συλλούρη: Βουλευτικές, σκάνδαλα Οικονομίας και Κυπριακό

Μην χάσετε την Πέμπτη (04/02/16) αποκλειστική συνέντευξη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κόμματος, Δημήτρη Συλλούρη, στο newsbomb.com.cy

Αποκλειστική οπτικοακουστική συνέντευξη στο newsbomb.com.cy παραχώρησε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος, Δημήτρης Συλλούρης, μιλώντας για τα φλέγοντα θέματα που αφορούν τα σκάνδαλα της Οικονομίας, για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και για τις διεργασίες του κόμματός, σχετικά με τις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές.

ΑΚΕΛ - ΔΗΣΥ «τα βρήκαν» προεκλογικά για το εκλογικό μέτρο, γιατί ο ένας φοβόταν τη δημιουργία κόμματος από το Ν. Κατσουρίδη και ο άλλος τη δημιουργία κόμματος από την Ε. Θεοχάρους, αντίστοιχα.
• Η Ελένη Θεοχάρους είναι καθαρό πρόσωπο σε ότι αφορά σκάνδαλα και διαπλοκές, όμως επίσημα δεν έχουμε ακόμα επαφές με κανένα για συνεργασία στις εκλογές
• Εάν πράγματι όπως ακούγεται επίκειται άμεση λύση του Κυπριακού, τότε δεν γίνεται επαρκής ενημέρωση των κομμάτων. Αν έχουμε σωστή ενημέρωση, τότε δεν επίκειται λύση.
• Είναι πολύ πιθανόν μέσα από συμφωνίες που έκαμε η Focus με την τράπεζα, να υπάρχει χειραγώγηση μετοχών. Υπάρχουν γνωστά ενοχοποιητικά στοιχεία γι αυτούς που εμπλέκονται στο σκάνδαλο.
• Θα τιμωρηθούν κάποιοι για την κατάρρευση της κυπριακής Οικονομίας, η καθυστέρηση όμως βοηθά αρκετούς να την γλιτώνουν και ίσως αυτοί που θα τιμωρηθούν, να κρύψουν αυτά που έκλεψαν και να μην μπορέσουμε να τα φέρουμε πίσω
• Η Κυβέρνηση δεν προχώρησε στις βαθιές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται το κράτος μας. Απόδοση δικαιοσύνης και μεταρρυθμίσεις θα μας οδηγούσαν σε ανάπτυξη.
• Θεωρώ ότι πρέπει να ρυθμιστούν νομοθετικά οι απεργίες σε ουσιώδεις υπηρεσίες. Απαράδεκτη η ταλαιπωρία του κόσμου από την απεργία στα νοσοκομεία.

Διαβάστε την Πέμπτη και δείτε σε βίντεο όλη τη συνέντευξη του Δημήτρη Συλλούρη, στο newsbomb.com.cy!