ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Με ποια κόμματα ετοιμάζει συνεργασία η Ελένη Θεοχάρους

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Με ποια κόμματα ετοιμάζει συνεργασία η Ελένη Θεοχάρους

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες των κομμάτων σε ότι αφορά τις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές.

Κόμματα και Κινήματα μελετούν και προετοιμάζουν εκλογικές συνεργασίες μεταξύ τους, για να ξεπεράσουν το εμπόδιο του που έχει καθοριστεί πλέον στο 3,6.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.com.cy σήμερα Πέμπτη 04/02/16, αντιπροσωπεία του Κινήματος της Ελένης Θεοχάρους και του Κινήματος Οικολόγων είχαν συνάντηση για να προετοιμάσουν το έδαφος για ενδεχόμενη συνεργασία στις βουλευτικές εκλογές.

Πάντως, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε το newsbomb.com.cy, η συγκεκριμένη συνάντηση προκάλεσε τριγμούς στο Κίνημα Οικολόγων, καθώς συγκεκριμένα στελέχη θεωρούν ότι το Κίνημα χάνει την οικολογική του ταυτότητα, αφού προετοιμάζει συνεργασία με Κίνημα του οποίου οι βασικές πολιτικές και αξίες στηρίζονται επί του Κυπριακού.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες μας, επαφές με το Κίνημα Αλληλεγγύη της κυρίας Θεοχάρους είχε και το Ευρωπαϊκό Κόμμα, κάτι ωστόσο που δεν επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ, μιλώντας σε αποκλειστική συνέντευξη στο newsbomb.com.cy. O κ. Συλλούρης αρκέστηκε να εξάρει την πολιτική φυσιογνωμία της κυρίας Θεοχάρους, κάνοντας λόγο για ένα πρόσωπο καθαρό μακριά από τη διαπλοκή.