Μπουρτζού για συνομιλίες: Η ε/κ πλευρά να μην δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις

Μπουρτζού για συνομιλίες: Η ε/κ πλευρά να μην δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις

Είναι λάθος να δημιουργούνται εντυπώσεις ότι έχει επιτευχθεί σύγκλιση σε κεφάλαια στο Κυπριακό, όπου όμως δεν έχει επιτευχθεί, δήλωσε ο Μπαρίς Μπουρτζού, εκπρόσωπος του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

Σε γραπτή του δήλωση σχετικά με πρόσφατη συνέντευξη του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη για το Κυπριακό, ο κ. Μπουρτζού ισχυρίστηκε, σύμφωνα με την τ/κ εφημερίδα "Κίπρις" ότι, ο κ. Αναστασιάδης δεν πράττει σωστά και με τη στάση του δημιουργεί αναστάτωση.

Συνεχίζοντας έκανε λόγο για προπαγάνδα που γίνεται ενόψει και των βουλευτικών εκλογών λέγοντας ότι βλάπτει τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων. Υποστήριξε ότι η τ/κ πλευρά στις δηλώσεις που κάνει για τις συνομιλίες και τις θέσεις της είναι προσεκτική ώστε να μην δημιουργήσει ζημιά στις διαπραγματεύσεις.

"Εμείς δε δημιουργήσαμε ποτέ την λανθασμένη εντύπωση, ότι στα θέματα που δεν έχουν επιτευχθεί συγκλίσεις η ε/κ πλευρά συμφώνησε με τις θέσεις μας. Και περιμένουμε και από τους συνομιλητές μας να πράξουν το ίδιο (να μην δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις)", είπε ο κ. Μπουρτζού.

Διαβάστε επίσης:

ΔΗΚΟ για δηλώσεις Μπουρτζού: Η τουρκική πλευρά, συνεχίζει και εντείνει τις προκλήσεις της

Οικολόγοι για δηλώσεις Μπουρτζού: Οι Τούρκοι θα μας τρελάνουν