Οικολόγοι για Κυπριακό: Υπάρχουν πτυχές που παρμένουν άγνωστες.

Οικολόγοι για Κυπριακό: Υπάρχουν πτυχές που παρμένουν άγνωστες.

Οι δηλώσεις του Έιντε και Τσαβούσογλου είναι σε κάθετη αντίθεση με όσα διακήρυξε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή των Αντιπροσώπων, υποστηρίζουν οι Οικολόγοι.

 

Αυτούσια η ανακοίνωση

Τελικά ποιος κοροϊδεύει ποιόν;

Ο Τσαβούσογλου δήλωσε ότι «και οι Ελληνοκύπριοι συμφωνούν να περάσει ο αγωγός από την Τουρκία». Ο δε Έιντε δήλωσε πως «το 90% του περιουσιακού λύθηκε».

Οι πιο πάνω δηλώσεις του Έιντε και Τσαβούσογλου είναι σε κάθετη αντίθεση με όσα διακήρυξε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Φαίνεται ότι το παιχνίδι των παρεξηγήσεων συνεχίζεται και επιβεβαιώνεται ότι υπάρχουν πτυχές του Κυπριακού που παραμένουν άγνωστες.

Ιδιαίτερα ο Τσαβούσογλου παρουσιάζεται προκλητικός να λέει (σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του ψευδοκράτους) ότι: «Το φυσικό αέριο που θα εξορύγνεται στην Κύπρο δεν θα έχει καμία άλλη πορεία παρά μόνο μέσω Τουρκίας. Η Ελληνοκυπριακή πλευρά και το Ισραήλ μοιράζονται αυτήν την άποψη, συνεπώς όλες οι συμφωνίες μεταξύ τους δεν έχουν καμία ισχύ».

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών καλεί την Κυβέρνηση να αφήσει τις αντιπαραθέσεις με τα κόμματα και να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει την Τουρκική προπαγάνδα που δυστυχώς εξυπηρετείται και από τις ατυχείς δηλώσεις Έιντε.