Συλλούρης για Κουγιάλη: Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πει την άποψη του

Συλλούρης για Κουγιάλη: Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πει την άποψη του

Ο Νίκος Κουγιάλης είναι Αντιπρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ και έχει κάθε δικαίωμα να πει την άποψη του όπου και όπως νομίζει, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης κληθείς να σχολιάσει τις τοποθετήσεις του Υπουργού Γεωργίας σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του ΕΥΡΩΚΟ με το Κίνημα Αλληλεγγύη.

«Παίρνουμε θέσεις στα συλλογικά όργανα του κόμματος. Απ' εκεί και πέρα το ΕΥΡΩΚΟ θα κάμει εκείνο που πρέπει με απόλυτο σεβασμό στη Δημοκρατία. Ο κ. Κουγιάλης είναι Αντιπρόεδρος του κόμματος και έχει κάθε δικαίωμα να πει την άποψη του όπου και όπως νομίζει» δήλωσε ο Δημήτρης Συλλούρης.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Συλλούρης δήλωσε ότι ο ίδιος είναι «εναντίον κάθε διαγραφής από οποιοδήποτε κόμμα» και ιδιαίτερα από το ΕΥΡΩΚΟ του οποίου ηγείται.

«Είμαι υπέρ της πολυφωνίας και του πλουραλισμού» είπε και έφερε ως παράδειγμα τον πρωθυπουργό της Μ. Βρετανίας ο οποίος, όπως είπε, επέτρεψε σε έξι τουλάχιστο υπουργούς του να διαφωνούν και να κάνουν εκστρατεία εναντίον της θέσης του πρωθυπουργού σε ό,τι αφορά το μέλλον της Μ. Βρετανία στην ΕΕ.

«Δεν είναι μόνο να λέμε ότι είμαστε Ευρωπαίοι και ότι είμαστε δημοκράτες. Έχει σημασία και η ποιότητα της Δημοκρατίας και αυτή την ποιότητα υπηρετώ από τον καιρό που μπήκα στην πολιτική» πρόσθεσε.