Αβέρωφ για μαθητικές κινητοποιήσεις: Κτίζουν την προεκλογική τους εκστρατεία στις κινητοποιήσεις

Αβέρωφ για μαθητικές κινητοποιήσεις: Κτίζουν την προεκλογική τους εκστρατεία στις κινητοποιήσεις

Δριμύτητες κατηγορίες εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των μαθητών. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι όλα αυτά δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς κάποιοι τις χρησιμοποιούν έχοντας προεκλογικές σκοπιμότητες.

Αυτούσια η ανακοίνωση του Αβέρωφ Νεοφύτου

Κάποιοι έχουν να επιλέξει να κτίσουν την προεκλογική τους εκστρατεία μέσω κινητοποιήσεων οργανωμένων συνόλων, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Αναφερόμενος σε κινητοποιήσεις οργανωμένων φορέων που παρατηρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο κ. Νεοφύτου είπε ότι έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν άποψη, προσθέτοντας ότι «όλα αυτά δεν είναι τυχαία».

«Λυπούμαστε να παρατηρήσουμε πως αυτές οι πολιτικές και αυτοί που μας οδήγησαν στα μνημόνια, φαίνεται ότι προτιμούν αντί να πάρουμε σε δύο εβδομάδες το δρόμο της εξόδου από το μνημόνιο, να μας επιστρέψουν πίσω, να πάρουμε ξανά το δρόμο νέων μνημονίων, την ώρα που φτάσαμε, σε μερικές μέρες να επανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία και αξιοπρέπεια», είπε.

Πρόσθεσε ότι δεν μπορούν να ακούγονται καθημερινά αιτήματα δεκάδων εκατομμυρίων και να υπάρχουν πολιτικά κόμματα που δηλώνουν έτοιμα να τα στηρίξουν, χωρίς να πουν στο λαό από πού θα βρουν αυτά τα δεκάδες εκατομμύρια, που αν συνεχίσουν με αυτό το ρυθμό – όπως είπε - τα αιτήματα θα γίνουν μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ανέφερε ακόμα ότι επειδή έχει εκλογές, κάποιοι νομίζουν ότι με το να είναι αρεστοί στα διάφορα αιτήματα, δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα, θα πάρουν ακόμα μερικές ψήφους. Ξεκαθάρισε παράλληλα ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται χάριν οποιωνδήποτε ψήφων, να στείλει οποιονδήποτε λογαριασμό στους πολίτες και τους φορολογούμενους.

«Φτάνει πια, αυτές ήταν πρακτικές του παρελθόντος. Κτίσαμε ένα πελατειακό κράτος που από τα υστερήματα των πολιτών αυξήσαμε την εκλογική μας πελατεία. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι αυτό τον τόπο να τον πάμε μπροστά και θα τον πάμε», κατέληξε.