Δεν γνώριζε ο αρχηγός του ΓΕΕΦ για τη μείωση θητείας

Δεν γνώριζε ο αρχηγός του ΓΕΕΦ για τη μείωση θητείας

Το Υπουργικό Συμβούλιο Αποφάσισε για μείωση θητείας, αλλά δε γνώριζε για αυτήν την εξέλιξη ούτε η Βουλή, αλλά ούτε ο αρχηγός του ΓΕΕΦ.

Κεραυνό εν αιθρία χαρακτηρίζει την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για μείωση της στρατιωτικής θητείας δημοσίευμα της εφημερίδας "Χαραυγή" και αναφέρει ότι ο Αρχηγός ΓΕΕΦ ενώπιον της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής εξέφρασε άγνοια για την όλη εξέλιξη.

την αποκάλυψη πως η επιτροπή Άμυνας της βουλής ενώπιον της οποίας βρισκόταν και ο αρχηγός του ΓΕΕΦ, ενημερώθηκε για την απόφαση για μείωση της θητείας στην Εθνική Φρουρά, μέσω της ανάρτησης στο Twitter του Υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, προέβη το πρωι στο Τρίτο του ΡΙΚ ο πρόεδρος της επ. Άμυνας Γιώργος Βαρνάβα.

Ο κ. Βαρνάβα προχώρησε μάλιστα και ένα βήμα πάρα πέρα λέγοντας πως ούτε ο ίδιος ο αρχηγός του ΓΕΕΦ δεν ήξερε τίποτα καθώς όπως είπε, όταν είδαν το μήνυμα Γεωργιάδη από του συνεργάτες τους, ζήτησαν από τον αρχηγό να τους σχολιάσει αυτή την εξέλιξη, για να πάρουν όμως την απάντηση πως δεν είχε ιδέα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επ. Άμυνας η Κυβέρνηση έχει βάλει την άμαξα μπροστά από το άλογο.
Διερωτήθηκε μάλιστα τι είναι αυτό που άλλαξε τον τελευταίο καιρό καθώς όπως είπε ο ίδιος ο υπουργός τον είχε διαβεβειώσει πως θα ενημέρωνε την επιτροπή πριν γινόταν οποιαδήποτε κίνηση για την αναδιοργάνωση της Εθνικής Φρουράς.